Θέατρο

Τι θα δούμε το χειμώνα στο Θέατρο Πορεία

Το πρόγραμμα για τη θεατρική περίοδο 2014 – 2015 ανακοίνωσε το θέατρο ΠΟΡΕΙΑ, το οποίο ξεκινά τη σεζόν την πρώτη Οκτωβρίου.

Το εξαιρετικά επιτυχημένο BLASTED – ΕΡΕΙΠΙΑ της Sarah Kane σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, ανοίγει τη νέα σεζόν του θεάτρου ΠΟΡΕΙΑ, όπου επαναλαμβάνεται για 30 μόνο παραστάσεις από 1 Οκτωβρίου έως 9 Νοεμβρίου 2014.

Παίζουν: Ακύλλας Καραζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Μιχάλης Αφολάνιο

Ημέρες Παραστάσεων: Τετάρτη έως Κυριακή στις 21.00

Διάρκεια: 105 λεπτά, χωρίς διάλειμμα.

 

Η Μεγάλη Χίμαιρα

Ακολουθεί η sold-out στο Φεστιβάλ Αθηνών «Μεγάλη Χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, η οποία ξεκινάει τις cover5 παραστάσεις της στις 22 Νοεμβρίου.

 

Παίζουν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Νίκος Ψαρράς, Όμηρος Πουλάκης, Σοφία Σεϊρλή, Αλίκη Αλεξανδράκη, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Δημήτρης Τάρλοου, Κατερίνα Τράμπα, Βασιλική Παναγιώτογλου

 

Ημέρες Παραστάσεων: Τετάρτη (λαϊκή) και Κυριακή στις 19:30, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 

Διάρκεια: 135 λεπτά, χωρίς διάλειμμα.

 

 

Η γυναίκα από τα παλιά

 

Από τον Φεβρουάριο του 2015 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα παρουσιάζεται από την ομάδα Kammerspiel το έργο του γνωστού Γερμανού συγγραφέα Ρόλαντ Σίμελπφενιχ «Η γυναίκα από τα παλιά» σε σκηνοθεσία Έλενας Καρακούλη.

 

Παίζουν: Νίκος Ψαρράς, Στεφανία Γουλιώτη, Μαρία Ζορμπά, Χάρης Τζωρτζάκης, Ηλιάνα Μαυρομάτη

Ημέρες Παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

 

 

Παιδική σκηνή

Τζέλα Λέλα Κόρνας και ο Κλεο μένης

Η “Συντεχνία του γέλιου” παρουσιάζει από τις 12 Οκτωβρίου το Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και ο Κλεομένης του Volker Ludwig σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ – Βασίλη Κουκαλάνι και πρωτότυπη μουσική Φοίβου Δεληβοριά. Η επιτυχημένη παράσταση για τους μικρούς αλλά και όχι τόσο μικρούς θεατές επαναλαμβάνεται κι αυτόν τον χειμώνα.

Ημέρες Παραστάσεων: Κυριακή στις 12:00, καθημερινές για οργανωμένες παραστάσεις σε σχολεία στις 10:00.

Διάρκεια: 80 λεπτά, με διάλειμμα