Εργαστήρια Θέατρο

Συνάντηση με τη σκηνοθέτρια του «Αυτόχειρες Παρθένοι»

Καθηγήτρια Θεωρίας των Μέσων και διευθύντρια του Ινστιτούτου Μέσων, Θεάτρου και Δημοφιλούς Κουλτούρας του Πανεπιστημίου του Hildesheim, η Γερμανίδα σκηνοθέτις Susanne Kennedy, έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει το έργο της «Αυτόχειρες Παρθένοι /The Virgin Suicides» στις 4 και 5 Ιουλίου στην Πειραιώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Πρόκειται για μία θεατρική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Jeffrey Eugenides, το οποίο έχει γίνει ευρύτερα γνωστό στο κοινό και μέσω της μεταφοράς του στη μεγάλη οθόνη από τη Sophia Coppola.

Με την ευκαιρία αυτή, διοργανώνονται στις 2 και 3 Ιουλίου δύο εκδηλώσεις για να παρουσιασθεί η ίδια και το έργο της. Η πρώτη στις 2 Ιουλίου πραγματοποιείται στις 17:30 στον χώρο τέχνης «State of Concept», Τούσα Μπότσαρη 19, (Μετρό: Συγγρού Φιξ), είσοδος ελεύθερη, με συνομιλήτρια τη  Stefanie Diekmann, Καθηγήτρια στο Τμήμα Μέσων, Θεάτρου και Δημοφιλούς Κουλτούρας του Πανεπιστημίου Hildesheim και εισηγητή τον Γιάννη Μόσχο, σκηνοθέτη και  θεατρολόγο.

Στις 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί  10:00-12:00, ένα Workshop για τη δουλειά της Susanne Kennedy στο Apparat Athen,  Βρύγου 10,  (Μετρό: Συγγρού Φιξ)

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 1η Ιουλίου: [email protected]