Θέατρο

«Πέερ Γκύντ» στο Σύγχρονο Θέατρο

Το κλασικό αριστούργημα του Ερρίκου Ίψεν, «Πέερ Γκύντ», θα είναι η νέα παραγωγή του Σύγχρονου Θεατρού, το οποίο μπαίνει φέτος στην τρίτη περίοδο λειτουργίας του.

Σε νέα απόδοση, διασκευή και σκηνοθεσία του Σταύρου Τσακίρη, σκηνικά Αριάδνης Βοζανη και κοστούμια Βασιλικής Σύρμα, ο «Πέερ Γκύντ» θα παρουσιάζεται εναλλάξ, από τις 28 Νοεμβρίου, με την περσινή μεγάλη επιτυχία «Η Μητέρα του Σκύλου» του Παύλου Μάτεσι, που ξεκινά δεύτερο κύκλο παραστάσεων στις 23 Οκτωβρίου και θα παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:30 και Κυριακή στις 18:00.

Στις 10 Δεκεμβρίου κάνει έναρξη μια καινούργια παράσταση που είναι συμπαραγωγή του Σύγχρονου Θεάτρου με την ομάδα ΕΥΤΟΠΙΑ . Πρόκειται για μια σύνθεση πάνω στο λαϊκό Μύθο για Το Γεφύρι της Άρτας σε σκηνοθεσία Ίριδας Χατζηαντωνίου, σκηνικά Γιώργου Γαβαλά και μουσική Γιώργου Στεφανακίδη, που θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στις 18:30 και Κυριακή στις 21:15.

Συμμετοχές σε Διεθνή Φεστιβάλ

Εκτός από τα Δημήτρια, όπου έχει προσκληθεί και θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Αυλαία της Θεσσαλονίκης, στις 16, 17, 18 Οκτωβρίου, η παράσταση «Μητέρα του Σκύλου» έχει προσκληθεί από το Ιταλικό FONDAZIONE TEATRO DUE της Πάρμας στη συνάντηση Ευρωπαϊκών Θεάτρων που διοργανώνει για φέτος και θα παρουσιαστεί στις 4 Νοεμβρίου.

Την ομάδα του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ για το 2015- 2016 απαρτίζουν οι ηθοποιοί: Δήμητρα Χατούπη, Βάνα Παρθενιάδου, Νίκος Γιαλέλης, Γιάννης Δρίτσας, Χρήστος Ευθυμίου, Ηλίας Ζερβός, Μάνος Καρατζογιάννης, Στεφανία Κριεζη, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Έφη Ρευματά, Μαριαλένα Ροζάκη, καθώς και οι: Χάρης Αγγέλου Εβελίνα Αραπίδη, Αντωνία Γιαννούλη, Βαγγέλης Ρόκος, Ίρις Χατζηαντωνίου.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ Ευμολπιδων 45.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6930902022 και 210 3464380