Θέατρο

Ό,τι πάρεις 3 ευρώ

Στις 4 το απόγευμα αρχίζει η προσφορά εισιτηρίων στην τιμή των 3 ευρώ που είχε αναγγελθεί από το Θέατρο Τέχνης. Και από τα δυο ταμεία του Θεάτρου, Πεσμαζόγλου 5 & Φρυνίχου 14, θα πωληθούν εισιτήρια σε προσφορά των 3 ευρώ για τις παραστάσεις της νέας σεζόν 2016 – 2017 και η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρις εξαντλήσεως του συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων που θα προσφερθούν ανά παραγωγή. Κάθε θεατής που φτάνει στο ταμείο δικαιούται να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια για κάθε παράσταση, για όσες παραστάσεις της περιόδου επιθυμεί – ακόμη και για όλες, εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που ορίστηκαν ως όριο της προσφοράς για κάθε παράσταση του ρεπερτορίου. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά φυσικής προτεραιότητας  χωρίς τη χρήση γραπτής ή άλλης λίστας.

Οι όροι είναι οι εξής:

Α. Θα δοθούν εισιτήρια για 16 παραγωγές της σεζόν (όλες όσες έχουν ανακοινωθεί, εκτός από τα «Αναλόγια 2016» που μπορείτε να παρακολουθήσετε με εισιτήριο των 5 ευρώ και την επανάληψη «Σιχτίρ ευρώ μπουντρούμ δραχμή» που παρουσιάζεται για 6 μόνο παραστάσεις)

Β. Συγκεκριμένα θα δοθούν:

– έως και 150 εισιτήρια για τις παραστάσεις:  «Η ζωή είναι ωραία: οδηγός ευδαιμονίας από τον Τσέχωφ», «Ο Σέρλοκ Χολμς και το γαλάζιο ρουμπίνι», «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», «Βίκτωρ ή τα παιδιά στην εξουσία».

– έως και 100 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Διάφορες επιλογές Πέτρος», «Relax My Notis», «Φαίδρα», «Η σονάτα του Κρόϊτσερ», «Ο Φόβος τρώει τα σωθικά», «2017», «Ιβάνωφ»

– έως και 50 εισιτήρια για τις παραστάσεις: «Αδαμαντία», «Μια πέτρα λάθος», «Ακυβέρνητες πολιτείες:  Η Λέσχη».

– έως και 20 εισιτήρια για τις παραστάσεις : «Θουκυδίδης δραματικός, το θέατρο του πολέμου»,

«Ερωτόκριτος»