Θέατρο

Ο Κόκορας λαλεί για τρίτη φορά

Η πρωτότυπη έκπληξη της χρονιάς, «Ο Κόκορας», το πρώτο θεατρικό σίριαλ 4 επεισοδίων , συνεχίζεται στο εστιατόριο Ριφιφί στα Εξάρχεια, με το 3ο επεισόδιο (‘Η Επιστολή’).

Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου, και για 10 μόνο παραστάσεις, μπορείτε να κρυφακούσετε τις νέες περιπέτειες του Αργύρη και της Πόπης, κατά τη διάρκεια του δείπνου τους.

Στα προηγούμενα δύο επεισόδια, η «Γριά» έφερε τα πάνω-κάτω στη ζωή τους, ενώ το «Οικόπεδο» στάθηκε και αυτό εμπόδιο στην ευτυχία τους. Γιατί όμως αυτή τη φορά ο Αργύρης βγάζει έξω για δείπνο την Πόπη; Ήρθε η ώρα να μάθουμε τι απέγινε το περιζήτητο ‘Οικόπεδο’ που θα «έχτιζε» το επιχειρηματικό όνειρο του Αργύρη, καθώς και τι περιέχει η περίφημη ‘Επιστολή’. Πως σχετίζεται η δουλειά του Δημάρχου με τις επαγγελματικές αποφάσεις του ήρωα; Θα κατορθώσει άραγε ο Αργύρης να πετάξει τα βαρίδια από πάνω του και να εκπληρώσει το όραμά του; Όλες οι απαντήσεις σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης του ζευγαριού, μέσα από μια σειρά συγκρούσεων επαγγελματικής και οικογενειακής φύσης, στο 3ο επεισόδιο της πρωτότυπης θεατρικής έκπληξης της φετινής χρονιάς.

OKokoras_Ep3_photo3

Συντελεστές παράστασης:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Τάσος Γερακίνης, Κατερίνα Παπαναστασάτου
Παίζουν: Νικόλας Κασάπης, Ελένη Δαφνή
Artwork αφίσας: TAF studios
Φωτογραφίες: Θανάσης Καλύβας

Info
Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στο εστιατόριο Ριφιφί

(απαραίτητη η κράτηση / Τ 210 3300237),

από την Τετάρτη 18 Μαρτίου, έως και την Πέμπτη 16 Απριλίου.