Θέατρο Παιδί

Ο «ΔΟΝ ΚΙΧώΤΗΣ » φεύγει, ο «Μικρός Πρίγκιπας» έρχεται

Αντίο στους μικρούς και μεγάλους φίλους του λέει τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου ο Ιππότης των Ιπποτών, ο Δον Κιχώτης.

Η τελευταία παράσταση της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας που έκαναν οι Μαγικές Σβούρες, με το έργο «ΔΟΝ ΚΙΧώΤΗΣ», ολοκληρώνεται στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας, στο Θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς.

Μετά από πολλές μάχες και ανδραγαθήματα, κυνηγητό με φοβερούς ανεμόμυλους σε κάθε γωνιά της χώρας, ο θρυλικός «ΔΟΝ ΚΙΧώΤΗΣ» θα αφήσει τις πλατείες και τα υπαίθρια θέατρα και θα χωθεί και πάλι στη ζεστή αγκαλιά του Θερβάντες.

+Φ+¬+_ +γ+¦_Θ_Ο_Ε+__Γ  2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Κείμενο -Σκηνοθεσία : Δημήτρης Αδάμης

Σκηνικά -Κοστούμια : Μαγικές σβούρες

Επιμέλεια κοστουμιών :Δόμνα Ζαφειροπούλου

Κίνηση-Χορογραφία   :Σταύρος Αποστολάτος

Ενορχήστρωση-Διασκευή:Γιώργος Κωνσταντινίδης

Μουσική Επιμέλεια   : Δημήτρης Αδάμης

Φωτισμοί                     : Γιώργος Ανεστόπουλος

Boηθός σκηνοθέτη     : Κωνσταντίνος Παππάς

Παραγωγή                   : μαγικές σβούρες

Παίζουν: Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης, Πέτρος Ιωάννου, Θώμη Κοσκώση, Γιώργος Μπαλόπητας, Δανάη Σδούγκου, Μαριλίζα Χρονέα

 

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της γνωστής ομάδας,  δεν θα πρέπει να ανησυχούν πάντως, καθώς σύντομα οι «Μαγικές Σβούρες» θα είναι κοντά τους με μικρος-πρίγκηπαςέναν άλλον αγαπημένο ήρωα της Παγκόσμιας Λογοτεχνίας.

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ έχει αρχίσει να παίρνει «σάρκα και οστά» και σύντομα θα είναι κοντά τους μαζί με τα «αστεράκια», το προβατάκι, τα ηφαίστεια και τον Αστεροειδή του. Oups! Ξέχασα το τριαντάφυλλο.