Θέατρο

«Μικρές Ιστορίες Φόνων» στο Δρομοκαΐτειο

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο» βρέθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου το team του Θεάτρου Vault για την φωτογράφιση της παράστασης «Μικρές Ιστορίες Φόνων».

Πρόκειται για την νέα παράσταση του Δημήτρη Καρατζιά, σε κείμενο Παναγιώτη Μπρατάκου που ξεκινάει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.

DSC_0475

Στις “Μικρές Ιστορίες Φόνων” διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, κάποτε βασίλισσα της τηλεθέασης, καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους. Μέσα από το κελί της η σκηνή μετατρέπεται σε ένα φαντασιακό αιματοβαμμένο show, ένα σκληρό reality, όπου παρουσιάζονται πέντε εγκλήματα αγάπης. Ο θύτης, ένας μάρτυρας και το ίδιο το θύμα κάθε ιστορίας παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για το χρονικό του εγκλήματος.

DSC_0745

Μια παράσταση για την καταστροφική δύναμη της αγάπης και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο για τον κόσμο της κίτρινης δημοσιογραφίας. Θα παρουσιάζεται κάθε Σαββατοκύριακο και Δευτερότριτο σε διπλή διανομή, με διαφορετικό φινάλε. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 16 ετών.

DSC_0761

Οι ηθοποιοί της παράστασης: Νίκος Γκέλια, Μυρτώ Γκόνη, Τζένη Διαγούπη, Πολ Ζαχαριάδης, Γιάννης Καραούλης, Δήμητρα Κολλά, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Βάνα Παρθενιάδου, Ιωάννα Πηλιχού, Γιάννης Ράμος, Ζώγια Σεβαστιανού, Γιώργος Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Δώρα Χρυσικού, Στέλιος Ψαρουδάκης.

DSC_0741

 

Την φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Τάσος Σκλαβούνος (Studio της οδού Μελενίκου 31).

Φωτογραφίες Back Stage: Αγορή Χρυσάνθη, Κατερίνα Καραταΐρη, Έρση Παπαχρηστοπούλου

Επιμέλεια Μακιγιάζ/Σπέσιαλ Εφέ: Amira Make Up

Κοστούμια: Ζωή Μολυβδά Θαμέλη