Θέατρο Παιδί

Μια παράσταση να γλύφεις και τα δάκτυλά σου!

Γίνεται ένας Φούρνος σοβαρός που σέβεται τον εαυτό του να μην είναι περήφανος για την μηλόπιτά του ; Και μάλιστα μια μηλόπιτα, η συνταγή της οποίας είναι περιζήτητη επτά χρόνια τώρα! Ο λόγος για τη θεατρική παράσταση για παιδιά

«Μήλα Ζάχαρη Κανέλα», που συνεχίζεται με επιτυχία για έβδομη χρονιά στο Θέατρο Φούρνος, κάθε Σάββατο στις 11:30 και κάθε Κυριακή στις 5:15.

Η παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 έως 5,5 ετών, και αγαπήθηκε πολύ από χιλιάδες μικρούς και μεγάλους θεατές, είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι για τη δύναμη της θέλησης, την αξία της  ανταλλαγής  , την αλληλοϋποστήριξη  και τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Μια γιαγιά αποφασίζει να φτιάξει μια μηλόπιτα για να την πάει στα εγγονάκια της, όμως τι απελπισία όταν διαπιστώνει ότι αντί για μήλα έχει ροδοκόκκινα κεράσια ! Τι να κάνει;   Αποφασίζει να βρει κάποιον που θα αντάλλασσε τα κεράσια της με τα μήλα που εκείνη ήθελε. Στην πορεία διαπιστώνει ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Ξεκινάει  μια διαδρομή  όπου  έρχεται  σε επαφή με διαφορετικούς ήρωες ώσπου να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και να αποδείξει ότι όταν θέλουμε πολύ κάτι μπορούμε να το καταφέρουμε.

Ένα παραμύθι  για μικρά παιδιά βασισμένο σε λαϊκό αγγλικό μύθο .

Ταυτότητα

Επιμέλεια-Διασκευή Ελεάννα Σαντοριναίου

Προσαρμογή διαλόγων Ευγενία Μαραγκού

Σκηνογραφία  Κούκλες Άννα Σαντοριναίου

Σκηνικά Ευγένιος Αρβανιτάκης

Μουσικήπρωτότυπη  ABC (Alternative Blues Company)

Φωτισμοί Θέμος Σβορώνος

Παίζουν   Ευγενία Μαραγκού  Ματίνα Δημητροπούλου

Διάρκεια της παράστασης 50’

Τιμή εισιτηρίου : 8€