Θέατρο

Ακρόαση για τις «Ακυβέρνητες Πολιτείες» στο Εθνικό

 Άντρες και γυναίκες ηθοποιοί ηλικίας από 22 έως 45 ετών καλούνται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, να καταθέσουν το βιογραφικό τους μέχρι και το Σάββατο  10/9/16 για την συμπλήρωση των αναγκών της διανομής της παραγωγής  «Ακυβέρνητες Πολιτείες» του Στρατή Τσίρκα («Η Λέσχη» – Μάρτιος 2017, σκην. Έφη Θεοδώρου, «Αριάγνη» – Οκτώβριος 2017, σκην. Γιάννης Λεοντάρης, «Νυχτερίδα» – Ιανουάριος 2018, σκην. Άρης Τρουπάκης), που θα παρουσιαστεί σε συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου και του Θεάτρου Τέχνης.

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τους σκηνοθέτες με βάση τα βιογραφικά  που θα σταλούν στο γραφείο σκηνής.

Οι ηθοποιοί που θα κληθούν στην ακρόαση  δεν χρειάζεται να έχουν προετοιμάσει κάτι (όπως κείμενο, τραγούδι  ή αυτοσχεδιασμό). Οι σκηνοθέτες θα τους δώσουν επί τόπου το υλικό πάνω στο οποίο θα διαγωνιστούν.

Κατάθεση μέχρι και το Σάββατο  10/9/16:

– Ηλεκτρονικά στο email [email protected]  με την ένδειξη στο θέμα του email  «Ακρόαση – Εθνικό Θέατρο –ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ».

Οι ηθοποιοί που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους, σημείωμα, μία πρόσφατη φωτογραφία και να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια .

Η  ενημέρωση των υποψηφίων  στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Όλοι όσοι καταθέσουν το βιογραφικό τους σημείωμα θα ειδοποιηθούν με email από την Δευτέρα 19/9 έως και την Πέμπτη 22/9.