Παιδί

Απόκριες στον «Ελληνικό Κόσμο»

Ένα ολόκληρο κάστρο με το φύλακα δράκο του και τους πυργίσκους που φιλοξενούν αυθεντικές φιγούρες με αγαπημένα θέματα των παιδιών αλλά και μια ολόκληρη Βικτωριανή πόλη, ένα μοναδικό έκθεμα, δημιουργία του συλλέκτη Ντένη Βαγγόπουλου, που αποτελείται από Κουκλόσπιτα PLAYMOBIL της σειράς 1900

τα οποία κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του ’90, περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα απολαύσουν και να τα θαυμάσουν από κοντά στον «Ελληνικό Κόσμο στον Ταύρο».

 

Το γαλάζιο σχολείο, το Playmo Hill Park, το Δημαρχείο, ο καθεδρικός ναός του St. Georgebill, η έπαυλη του Alexander Graham Bell, το γαμήλιο παρεκκλήσι, η σοφίτα του Αλχημιστή, το σπίτι του ζωγράφου, η έπαυλης του Ινδού Μαχαραγιά… Κάθε Κουκλόσπιτο έχει να διηγηθεί τη δική του ιστορία με λεπτομέρειες που μας ταξιδεύουν στο παρελθόν! Ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα βρίσκονται κοντά στα παιδιά για να τα βοηθήσουν στις περιπέτειες και όλα τα δημιουργικά παιχνίδια της PLAYMOBIL.

 

51. Arnold 4 Funnel Liner

Παράλληλα η έκθεση “Toy Stories” περιμένει όλους τους μικρούς Ιππότες και τους δράκους, τις πριγκίπισσες και τις νεράιδες, τους πειρατές, τους ιπποκόμους, τις μάγισσες και τα ξωτικά, να θαυμάσουν τα σπάνια συλλεκτικά παιχνίδια και να ταξιδέψουν στο παρελθόν με τις ιστορίες που θα τους διηγηθούν.

66. Schuco Charlie Chaplin

Για όλο τον αποκριάτικο Φεβρουάριο, μήνα διασκέδασης και παιχνιδιού, ο «Ελληνικός Κόσμος», θα φιλοξενήσει μεγάλα, διαδραστικά εκθέματα – παιδότοπους και θα μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικό χώρο διασκέδασης, προσφέροντας ατέλειωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού.

 

76. Doll tinplate carousel

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πειραιώς 254, Ταύρος

Τηλ. 212 254 0000

 

M. Z