Μουσική Παιδί

«Μίλα μου για μήλα» στην … Αποβάθρα

Μια απρόσμενη υπαίθρια μουσική έκπληξη περιμένει τους μικρούς φίλους του Τρένου στο Ρουφ, για πρώτη φορά στην Αποβάθρα του.
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

στις 19:00 μμ., ο συνθέτης και ερμηνευτής Σταύρος Παπασταύρου, γνωστός, μεταξύ άλλων, για την προσφορά του στο παιδικό θέαμα και τη μουσική, παρουσιάζει μία μεγάλη του επιτυχία, τη μουσική παράσταση Μίλα μου για Μήλα.

Το «Μίλα μου για μήλα» είναι μία συναυλία για μικρά και «μεγάλα» παιδιά, βασισμένη στον ομώνυμο δίσκο, που πρωτοκυκλοφόρησε από τον «Σείριο» του Μάνου Χατζιδάκι το 1986 παραμένοντας από τότε κλασικός και αγαπημένος.

Αφορμή γι’ αυτή την παρουσίαση είναι η πρόσφατη ανανεωμένη επανακυκλοφορία του άλμπουμ από την ΕΜΙ. Οι στίχοι του άλμπουμ καθώς και όλων των τραγουδιών της συναυλίας ανήκουν στον γνωστό συγγραφέα Ευγένιο Τριβιζά, με τον οποίο ο συνθέτης Σταύρος Παπασταύρου έχει μακροχρόνια και πλούσια συνεργασία. Ο Ευγένιος Τριβιζάς υπογράφει επίσης τα μικρά χιουμοριστικά στιγμιότυπα που συνδέουν μεταξύ τους τα τραγούδια, δίνοντάς στη συναυλία θεατρική και “διαδραστική” μορφή.

Ο Σταύρος Παπασταύρου ερμηνεύει, παίζει κιθάρα και διανθίζει τα τραγούδια με κείμενα από την τότε παράσταση.
Μαζί του οι μουσικοί:
Άλκηστις Ραυτοπούλου (πιάνο)
Φώτης Μυλωνάς (πνευστά)
Σωκράτης Γανιάρης (κρουστά)

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19.00
Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Τηλ. 210 5298922 / 6937 604988
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
Γενική Είσοδος: 7€