Μουσική

Οι Think sax Society στο Μύρτιλλο για τα παιδιά

Μια μουσική παράσταση-γιορτή διοργανώνεται το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 8.30μ.μ στο Μύρτιλλο καφέ, Τριφυλλίας και Λάμψα στους Αμπελόκηπους (Πάρκο ΚΑΠΑΨ) από τους  Think Sax sextet που μετονομάζονται σε Think sax Society , καθώς υποδέχονται τους φίλους τους από το εργαστήριο μουσικής δημιουργίας του Γιώργου Κατσάνου

Μια ξεχωριστή συνάντηση που πραγματοποιείται για την ενίσχυση του συλλόγου βοήθειας παιδιών Lalibela με κουτί ελεύθερης οικονομικής συνεισφοράς.

 

13645098_1007691582681333_6947729783523692411_n

Το Think sax δημιουργήθηκε μέσα από το μουσικό εργαστήρι του Τάσου Φωτίου το 2013 και εξελίσσεται σε μια μουσική Κολεκτίβα που σκοπό έχει την ανάπτυξη των μουσικών δεξιοτήτων όλων των συμμετεχόντων.

Με όχημα την ομάδα σαξοφώνων πλαισιωμένη από φίλους και εξαίρετους μουσικούς με ιστορία στο χώρο της Jazz δημιουργούν ένα εκρηκτικό χαρμάνι πλούσιο σε κέφι, ζωντάνια, ρυθμούς και ηχοχρώματα. Μια πανδαισία πνευστών γεμάτη έμπνευση, φαντασία και ρυθμό δημιουργεί μια μουσική περιπλάνηση από τους δρόμους της blues μουσικής, του swing της Νέας Ορλεάνης και των funk του Σικάγο έως τα μακάμ της Ανατολής.

Το σύνολο αποτελείται από τους παρακάτω μουσικούς: Τάσος Φωτίου, τενόρο και σοπράνο σαξόφωνο, Νικήτας Νανίδης, άλτο σαξόφωνο, Κώστας Βασιλειάδης, τενόρο σαξόφωνο, Ηλίας Κόρδας, τενόρο σαξόφωνο, Γιάννης Μεταλληνός, βαρύτονο σαξόφωνο, Πέτρος Μεταλληνός άλτο σαξόφωνο, Μπάμπης Κασσιoς, σοπράνο και άλτο σαξόφωνο, Γιάννης Νοταράς, τύμπανα, Γιώργος Κατσάνoς, πιάνο. Συμμετέχουν επίσης απο τη Μουσικη Σχολή Λαγονισίου Αντα Κώνστα πιάνο, Στέλιος Μυλωνόπουλος ¨Οργανο, Δανάη Νίκα ντράμς, Μάνος Μιχαλόπουλος μπάσο, Γιώτα Μαρκίδη φωνή, Κώστας Μπάικας κιθάρα.

Ενορχηστρώσεις: Τάσος Φωτίου, Γιώργος Κατσάνος.