Μουσική

Η Nalyssa Green εγκαινιάζει το Acoustic Room

Ένας αγαπημένος καλλιτέχνης θα γίνεται οικοδεσπότης του Acoustic Room για μία σειρά συνεχόμενων εμφανίσεων, οργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά, κάθε Τετάρτη στο BIOS.ΤESLA.

Με απλά μέσα και το κοινό γύρω του, ο οικοδεσπότης της βραδιάς θα μας ξεναγεί στο μουσικό του σύμπαν, παίζοντας αγαπημένα τραγούδια, σπάνιες ακουστικές εκδοχές, καλώντας φίλους του επί σκηνής και μυώντας μας σε μια μοναδική μουσική εμπειρία – διαφορετική κάθε φορά. Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η Nalyssa Green αναλαμβάνει το πρώτο Acoustic Room που θα είναι γιορτινό μιας και η Nalyssa γιορτάζει 5 χρόνια καλλιτεχνικής ζωής!

Nalyssa Green 3

H Nalyssa Green κλείνει πέντε χρόνια μουσικής δράσης. Ο πρώτος της δίσκος Barock εκδόθηκε περίπου τέτοια εποχή πέντε χρόνια πριν. Για τέσσερις βραδιές γίνεται λοιπόν η οικοδέσποινα και φιλοξενεί το κοινό στο μουσικό της κόσμο. Στο Tesla του bios θα θυμηθεί τραγούδια από τη μέχρι τώρα πορεία, θα επαναπροσδιορίσει αγαπημένα της τραγούδια άλλων δημιουργών, θα υποδεχτεί αγαπημένους φίλους για να παίξουν μαζί και θα παρουσιάσει καινούρια της τραγούδια. (Φήμες πάντως λένε πως τελευταία γράφει και στην ελληνική γλώσσα).

Πληροφορίες

BIOS.ΤESLA
Τετάρτη 14 Οκτωβρίου – Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015
Έναρξη: Τετάρτη 14 Οκτωβρίου
Ώρα Προσέλευσης: 21.30
Είσοδος ελεύθερη