Μουσική

«Οι Χρεοφειλέτες» στο Art Polis café

Μια ετερόκλητη παρέα, που όλο αυτό το διάστημα της “κρίσης”, σκάρωνε τραγούδια με σκωπτική και σατυρική διάθεση για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα, τα παράταιρα και τα παράξενα που ζήσαμε και ζούμε, αποφάσισε να τα παρουσιάσει στο κοινό την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 21.30 στο δροσερό αίθριο του Art Polis café  (ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ). Εκεί λοιπόν θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του δίσκου  «ΟΙ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΕΣ» από τους  Βαγγέλη Δεληκούρα ( Παιδιά απ’ την Πάτρα), Δημήτρη Ζμπέκο ( Ζιγκ Ζαγκ), Βασίλη Κορδάτο(Παίδες εν τάξει), Γιώργο Δημητριάδη χωρίς τους Μικρούς Ήρωες,  Άθω Δανέλλη γνωστό καραγκιοζοπαίχτη, Κώστα Δουμουλιάκα, Νόνα Βουδούρη, Κώστα Τρουμπούκη, Δημήτρη Σάββα, Λάζαρο Ραζή και ερασιτέχνες όπως ο Σταμάτης Πανταζόπουλος, ο Θανάσης Καμάς και ο Αντρέας Γαλανάκης.

Ο δίσκος «ΟΙ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΕΣ» κυκλοφορεί από την Protasis Music.

Στην αποψινή παρουσίαση ο καραγκιοζοπαίχτης  Άθως Δανέλλης  με το θέατρο σκιών του,  θα παρουσιάσει  το τραγούδι του «Οι Μανατζαραίοι»

Θα μιλήσει ο στιχουργός των τραγουδιών Σταμάτης Πανταζόπουλος, και το πρόγραμμα παρουσιάζει ο Βασίλης Χατζηιακώβου. Θα ακολουθήσει γλέντι!