Κινηματογράφος

Το τρέιλερ του «Αστακού»

Γεύση του εκλεκτού «Αστακού», τελευταίας και τιμημένης με το βραβείο της επιτροπής του φεστιβάλ των Καννών, ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στις αίθουσες, δίνει το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Πρόκειται για την ιστορία μιας αντισυμβατικής και εκκεντρικής ιστορίας αγάπης, τοποθετημένης σε ένα δυστοπικό μέλλον. Σύμφωνα με τις επιταγές της κοινωνίας, οι άνθρωποι μεταφέρονται σ’ ένα επιβλητικό ξενοδοχείο, όπου πρέπει να επιλέξουν τον σύντροφό τους μέσα σε 45 μέρες.

Αν δεν τα καταφέρουν, μεταμορφώνονται σε ζώα και αφήνονται ελεύθερα στο δάσος. Μην έχοντας βρει ταίρι, ένας άνδρας το σκάει στο δάσος όπου ζουν οι Μοναχικοί, παρίες της κοινωνίας, ανάμεσα στους οποίους βρίσκει το ταίρι του, παρόλο που αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Σενάριο: Ευθύμης Φιλίππου, Γιώργος Λάνθιμος
Μοντάζ: Γιώργος Μαυροψαρίδης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θύμιος Μπακατάκης
Παραγωγή: Γιώργος Λάνθιμος, Ed Guiney, Lee Magiday, Ceci Dembsey / Element Pictures, Limp Films
Εκτέλεση Παραγωγής: Andrew Lowe, Tessa Ross, Sam Lavender
Συμπαραγωγοί: Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος, Leotine Petit, Carole Scotta, Joost de Vries, Derk-Jan Warrink / Faliro House Productions, Haut et Court, Lemming Film

Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, Μπεν Γουίσο, Αγγελική Παπούλια, Λέα Σειντού, Ολίβια Κόουλμαν, Αριαν Λαμπέντ, Τζον Σι Ράιλι, Τζέσικα Μπάρντεν, Άσλει Τζένσεν, Μάικλ Σμάιλι