Θέατρο

Τώρα και θεατρικό σίριαλ

Αυτό πια είναι από τα ανήκουστα. Είπαμε φέτος θα τα δούμε όλα, αλλά και θεατρικό σήριαλ και σε εστιατόριο δεν το περιμέναμε. Κι όμως έρχεται και αυτό.

Το έργο λέγεται «Ο Κόκκορας», δηλαδή «αλέκτωρ» και πριν λαλήσει τέσσερις θα μάθουμε και το τέλος της υπόθεσης, αφού το έργο θα παιχτεί σε τέσσερα επεισόδια, με δέκα παραστάσεις το καθένα, σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.

 

kokkoras 1

Πρόκειται για μια φανταστική ιστορία κλειδαρότρυπας, που διαδραματίζεται σε ένα εστιατόριο. «Κόκκορας» είναι ο Αργύρης. Ένας άντρας λίγο μετά τα 40. Και… η κότα του είναι η Πόπη. Την παίρνει μια στο τόσο λοιπόν να βγούνε για φαγητό και να συζητήσουν τα του βίου τους! Διαφωνούν, συγκρούονται, με χιούμορ δέχονται να παίξουν παιχνίδια μυαλού, παιχνίδια εξουσίας. Επιδίδονται στην αιώνια μάχη του αρσενικού με το θηλυκό!

Που θα οδηγηθούν οι ήρωες μετά από τόσες συγκρούσεις, μέχρι στιγμής κανένας δεν το ξέρει. Το θέμα όμως είναι αλλού. Το μενού να είναι ελαφρύ γιατί αλλιώς μέχρι να ολοκληρωθεί το σίριαλ θα πάρουμε κιλά.

Το πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Η γριά» κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα τρία με τους τίτλους: «Το οικόπεδο», «Η επιστολή» και «Η λύση».

 

kokkoras 2

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Τάσος Γερακίνης, Κατερίνα Παπαναστασάτου

Παίζουν: Νικόλας Κασάπης, Ελένη Δαφνή

Φωτογραφίες: Γιώργος Αλεξανδράκης

Πληροφορίες
Ο Κόκκορας – Το πρώτο θεατρικό σήριαλ!
Επεισόδιο 1: «Η γριά»
Πρεμιέρα Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 και για 10 μόνο παραστάσεις!
Παραστάσεις κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 22:00 / Διάρκεια παράστασης: 30’
Χωρίς εισιτήριο, πληρώνετε απλά το γεύμα σας!
(Μέση κατανάλωση κατ’ άτομο: 12-18euro)
Εστιατόριο Ριφιφί
Εμμανουήλ Μπενάκη 69Α