Θέατρο

Το «BLASTED – Ερείπια» ανοίγει το Πορεία

Η περυσινή θεατρική επιτυχία «BLASTED – Ερείπια» της Σάρα Κέιν, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, ανοίγει τη νέα σεζόν στο Θέατρο Πορεία, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου.

Δύο εκ πρώτης όψεως αταίριαστοι άνθρωποι, συναντιούνται σε ένα πολυτελές και απρόσωπο ξενοδοχείο της κεντρικής Αγγλίας. Ένα φαινομενικά ρομαντικό τετ α τετ, καταλήγει σε κλιμακούμενες πράξεις ψυχικής και Παπαληγούρα Blastedσωματικής βίας, ενώ έξω από το συμβολικά ασφαλές περιβάλλον του δωματίου, μαίνεται ένας απροσδιόριστος πόλεμος. Μία τρομακτική έκρηξη αλλάζει τον ρου της ιστορίας, καθώς η υποτιθέμενη μέχρι την στιγμή εκείνη ρεαλιστική αφήγηση κατακρημνίζεται, ο χρόνος διαστέλλεται και κάτω από τα ερείπια και τα σπαράγματα των σωμάτων, κάνει την εμφάνισή της η μία και μοναδική πραγματικότητα: η απελπισμένη δίψα των ανθρώπων για αγάπη και συντροφικότητα.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Σκηνικά-Κουστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου

Μουσική: Κατερίνα Πολέμη

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Παίζουν: Ακύλλας Καραζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Μιχάλης Αφολάνιο

Το έργο “Blasted” της Sarah Kane είναι αυστηρά ακατάλληλο για ηλικίες κάτω των 18 ετών. Επίσης, ως γνωστόν, περιέχει αρκετές σκηνές σεξουαλικής και άλλης βίας, που είναι πιθανόν να προκαλέσουν οδύνη και να ενοχλήσουν. Τέλος, κατά την διάρκεια της παράστασης ακούγονται ήχοι εκρήξεων και υπάρχουν φωτισμοί που δεν ενδείκνυνται σε άτομα με επιληψία.

Info

Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69 – Πλατεία Βικτωρίας

Τηλ. 210.8210991 & 210.8210082, www.poreiatheatre.com

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: τον Οκτώβριο: Τετάρτη έως Κυριακή στις 21.00, τον Νοέμβριο: 1/11, 2/11, 7/11, 8/11 και 9/11 στις 21:00

Tιμές και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη έως Κυριακή στις 21.00, Κανονικό 15€, Φοιτητικό, Νεανικό (κάτω των 22), Ανέργων: 10€

Διάρκεια: 105 λεπτά, χωρίς διάλειμμα.