Θέατρο

The Official Trailer για την ηδονή της στιγμής

Ο θεατρικός οργανισμός Urbn Theatr παρουσιάζει το νέο του project “The Official Trailer” για 14 παραστάσεις, από τις 2 έως τις 31 Μαΐου στο Χώρο Τέχνης «14η Μέρα».

Σύμφωνα με τους συντελεστές είναι «ένα έργο για την ηδονή της στιγμής. Εκείνης που συνειδητοποιείς ότι από τα δεκάδες χρώματα μιας technicolor ταινίας που φαντάζεσαι ότι σε χαρακτηρίζουν εσύ είσαι μόνο το ένα. Αλλά το μοναδικό, το αυθεντικό, το πραγματικό. Μέρος ενός κόσμου γεμάτου τέτοια μοναδικά χρώματα».

Πέντε πρόσωπα επιχειρούν να δημιουργήσουν μια ταινία «ζωής». Όχι ως σκηνοθέτες αλλά ως καταγραφείς. Ως μέρος της προσωπικής τους προσπάθειας αποσυγκόλησης από τους «φαντασιακούς κόσμους» που δημιουργεί, πολλές φορές, η «μεγάλη οθόνη». Κατά τη διαδικασία αυτή μοιράζονται την ιστορία τους, τη ζωή τους. Όπως αυτή είναι. Όχι όπως θα έπρεπε να είναι ή όπως φαντάστηκαν κάποια στιγμή ότι είναι. Το Λένα Δελαβία, Χρήστος Καπενής, Ηλίας Παναγιωτακόπουλος, Σοφία Ορφανού, Λίνα Φούντογλου. είναι ένα έργο για τη ζωή των ανθρώπων. Που είναι δίπλα μας. Που είναι γύρω μας. Για μας.
Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Κείμενο: Ηλίας Παναγιωτακόπουλος.
Εικαστική επιμέλεια: Λαμπαδάριος Παππάς.
Ενδυματολόγος: Φωτεινή Λάζου.
Επιμέλεια κίνησης: Ζωή Κολλάτου.
Φωτιστική επιμέλεια: Γιώργος Αγιαννίτης
Video: Αλέξανδρος Κακλαμάνος
Μουσική (live piano):Αλέξανδρος Κακλαμάνος
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Αιγινίτου
Ερμηνεύουν: Λένα Δελαβία, Χρήστος Καπενής, Ηλίας Παναγιωτακόπουλος, Σοφία Ορφανού, Λίνα Φούντογλου.

Στον χώρο τέχνης “14η Mέρα”: Καλλιρόης 10, Αθήνα.
(στάση μετρό: Ακρόπολη, στάση τραμ: Βουλιαγμένης)
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2 Μαίου έως 31 Μαΐου 2015.
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Έναρξη: 21:15. Οι τελευταίες παραστάσεις, 29/30 & 31 Μαΐου στις 23:30.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 10 ευρώ / Άνεργοι, φοιτητές, ΑΜΕΑ, 7 ευρώ.