Θέατρο

«Σούπερ Γλυκός Περγαμόντοs» από τους «Ha! Theatre Ensemble»

Η ομάδα «Ha! Theatre Ensemble», νικήτρια του 1ο Βραβείου Scratch στο Bob Theatre Festival 2011, παρουσιάζει από 28 Νοεμβρίου στο Ovlio Theatro τον «Σούπερ Γλυκό Περγαμόντο».

Αναμειγνύοντας την αισθητική των κόμικ με παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία, ζωνταντεύει χαρακτήρες που αφορούν στην καθημερινότητά μας και αναζητά έναν μικρό Σούπερ Ήρωα.

Πιστή στην επινοητική μέθοδο του devising, η ομάδα «Ha! Theatre Ensemble» δημιουργεί την 4η παράστασής της, αυτή τη φορά με έντονο εικαστικό περιεχόμενο. Μέσα από τη δυναμική του σωματικού θεάτρου (physical theatre), την πρωτότυπη μουσική και τους κωμικοτραγικούς χαρακτήρες, χτίζει μια ιστορία για την ελπίδα και το θάρρος της αλλαγής.

 

Η υπόθεση

Στην Αθήνα του 2014, το κακό εξαπλώνεται γρήγορα. Οι ισορροπίες κλονίζονται και η κοινωνία υποκύπτει στο φόβο. Η εποχή έχει ανάγκη από έναν Σούπερ Ήρωα.  Ο «Σούπερ Γλυκός Περγαμόντος» ξέρει ότι, όταν θέλεις να αλλάξεις μια κατάσταση, αρκεί ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η αιώνια μάχη του καλού με το κακό είναι αναπόφευκτη.

Συντελεστες

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Βαρβιάνη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Υβόννη Τζάθα

Μουσική: Νικόλας Καπράλος, Θοδωρής Μαραϊδώνης

Κοστούμια: Κέλλυ Νικολάου

Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης

Σκηνικά: Στέλλα Ευαγγελία Κασούμπη

Παίζουν: Στέλλα Ευαγγελία Κασούμπη, Θεοδόσης Κώνστας, Γιώργος Ρουστέμης, Σάντυ Σπυρίδη, Μαργαρίτα Τρίκκα

05

Info

Olvio Theater

Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός

Είσοδος: 12€ κανονικό, 8€ μειωμένο

Τηλ: 210 3414118

Πρεμιέρα 28 Νοεμβρίου

28.11 έως 10.1 / Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 22.30 / Διάρκει 70 λεπτά

Μόνο για 14 παραστάσεις!