Θέατρο

Sold out ο «Φιλοκτήτης»

filoktitis-2014-epidauros-fotografia

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την παράσταση «Φιλοκτήτης», σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου, που επαναλαμβάνεται την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

«Η παράσταση είναι sold out!!! Παρ’ όλα αυτά αν επιμείνει κανείς στο τηλέφωνο του ταμείου του Φεστιβάλ 210 3272000 μπορεί να βρει κάτι από ακυρώσεις – αποδεσμεύσεις. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!», έγραψε στο facebook ο σκηνοθέτης της παράστασης Κώστας Φιλίππογλου.

Ο Φιλοκτήτης με πρωταγωνιστές τους Μιχαήλ Μαρμαρινό, Αιμίλιο Χειλάκη και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο κερδίζοντας τα εύσημα από κοινό και κριτικούς.

Η παράσταση στο Ηρώδειο δίνεται στο πλαίσιο των επαναλήψεων που ανακοίνωσε το Φεστιβάλ Αθηνών για να μπορέσει το θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας να παρακολουθήσει τις παραστάσεις που δεν μπόρεσε να δει στην Επίδαυρο και εκείνες που ήταν soldoutτο καλοκαίρι.

Στο πρόγραμμα των επαναλήψεων εκτός από τον Φιλοκτήτη, περιλαμβάνονται οι παραστάσεις: «Ελένη» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, «Προμηθέας Δεσμώτης» σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου, Ματωμένος Γάμος σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου και «Πάπισσα Ιωάννα» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου.