Θέατρο

«Όλη η Βίβλος (Λέμε τώρα)» στο THEATROVICTORIA

Τρεις βιρτουόζοι Έλληνες ηθοποιοί (Θ. Κουρλαμπάς, Ι. Ιωσηφίδης. Σ. Δούβρης) μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου, παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στο ελληνικό Θέατρο,

στην Κεντρική Σκηνή του THEATROVICTORIA ολόκληρη τη Βίβλο – λέμε τώρα – και δοκιμάζονται σε πολλαπλούς, ο καθένας, ρόλους.

ΒΙΒΛΟΣ1

Πρόκειται για το έργο «The Bible: The Complete Word of God- abridged», την σπαρταριστή κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αμερική και Αγγλία για πολλά χρόνια. Συγγραφεί οι Ανταμ Λονγκ, Ρηντ Μάρτιν και Ώστιν Τιχενορ (A. Long, R. Martin, A. Tichenor), δημιουργοί της επίσης μεγάλης επιτυχίας «Όλος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα».

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 18 Απριλίου, θα παίζεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 21:00 και θα παιχτεί για λίγες παραστάσεις.

ΒΙΒΛΟΣ2

Η Εύα, ο Αβραάμ, ο Σαμψών, η Σαλώμη, ο Πόντιος Πιλάτος κ.α θυμίζουν στο κοινό τις κλασικές βιβλικές ιστορίες και απαντούν σε τυπικά, προαιώνια ερωτήματα. (Ποιος έχει τα πνευματικά δικαιώματα της Βίβλου; Η Βίβλος έχει σελίδα αριθμό 666;) Από τον Αδάμ και την Εύα ως το Μωυσή με τις Δέκα Κομμένες Εντολές, από την Κιβωτό του Νώε ως τον Μυστικό- Αν Φας- Δείπνο, οι τρεις πρωταγωνιστές καταθέτουν με ακραίο χιούμορ αλλά και απόλυτο σεβασμό, τη δική τους οπτική των πραγμάτων. Η παράσταση είναι ακατάλληλη για προσφάτως εγχειρισμένους.

ΒΙΒΛΟΣ3

Συντελεστές

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ- ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αθανασία Καραγιαννοπούλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Θόδωρος Τσεκούρας

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Λευτέρης Παυλόπουλος

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΗ- ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χαρά Κονταξάκη

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Βάσια Μίχα

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αθανασία Καραγιαννοπούλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Γεωργία Σιέττου – Στέλιος Δανιήλ

ILLUSTRATOR: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

EΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Δημήτρης Κομνηνός

Παίζουν: Θανάσης Κουρλαμπάς, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Σωτήρης Δούβρης

ΒΙΒΛΟΣ4

Info

Από Σάββατο 18 Απριλίου

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12 ευρώ κανονικό, 10 ευρώ γενική προπώληση (Δίκτυο Viva.gr), 8 ευρώ φοιτητικό/συνταξιούχων, 5 ευρώ ανέργων

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80 ΛΕΠΤΑ

ΤΗΕΑΤROVICTORIA

Μαγνησίας 5 και 3ης Σεπτεμβρίου 119

Τηλ. : 210-8233125/6972964339