Θέατρο Παιδί

Ο Σαρλό συναντά το «κορίτσι» κάθε Κυριακή

Μια πρωτότυπη θεατρική παιδική παράσταση με ήρωα τον μεγαλύτερο κωμικό της ιστορίας, τον Charlie Chaplin, παρουσιάζουν οι Sakito and Richi fantasy, από σήμερα, 26 Οκτωβρίου, και  κάθε Κυριακή στο Vault.

Πρόκειται για την παράσταση «Ο Σαρλό και το Κορίτσι» της Ελευθερίας Αλεξοπούλου και του Θανάση Αποστόλου, μια παράσταση που βασίζεται σε έναν πρωτότυπο σχεδιασμό Παντομίμας, Juggling Ταχυδακτυλουργίας και μουσικής της δεκαετίας του 30.

Αυτό το κοκτέιλ θεάματος και έκφρασης αφήνει τα παιδιά άλλοτε με το στόμα ανοικτό, θαυμάζοντας τα όσα εξελίσσονται και άλλοτε τα κάνει να ξεκαρδίζονται στο γέλιο, καθώς συνθέτει ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν και στις καθημερινές περιπέτειες του Σαρλό για επιβίωση και την αναζήτηση νέων φίλων.

Sarlo 6

Η παράσταση εκτυλίσσεται στον χώρο ενός πάρκου όπου ο Σαρλό, μέσα από διαφορετικές σκηνές χαράς, λύπης και αγωνίας, αναζητά κάτι όμορφο που θα τον κάνει αισιόδοξο και ευτυχισμένο. Τι άλλο λοιπόν, από μια φίλη που θα του δώσει χαρά και αισιοδοξία μέσα στα καθημερινά του προβλήματα. Εκεί είναι που ξεκινούν το παιχνίδι, τα αστεία και το θέαμα με ήρωες τον Σαρλό και το κορίτσι!

SARLO 1

Συντελεστές της παράστασης:         

Κείμενο – Κοστούμια: Ελευθερία Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Ελευθερία Αλεξοπούλου, Θανάσης Αποστόλου

Φωτογραφία: Χρήστος Βαρβαρέσος

Επεξεργασία video: Στάθης Μαγκλάρας

Παραγωγή:Sakito and Richi fantasy

Παίζουν: Ελευθερία Αλεξοπούλου ( Richi), Θανάσης Αποστόλου (Sakito)

 

Sarlo 4

Πληροφορίες

Κυριακή: 12:00 και 15:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Ανέργων: 8 (Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ)

Πολυχώρος VAULT
Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός
Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)
Τηλέφωνα: 213 0356472 / 6945 993870