Θέατρο

Ο “Αύγουστος” στο Θ.Ο.Κ

Το βραβευμένο με Πούλιτζερ και Τόνι έργο του Tracy Letts, August: Osage County, μια μαύρη κωμωδία που υπόσχεται να ξεσκεπάσει τις πλευρές και τα κρυμμένα μυστικά μιας σύγχρονης δυσλειτουργικής οικογένειας, ανεβαίνει στις 14 Μαρτίου στο Θ.Ο.Κ σε σκηνοθεσία Νεόφυτου Ταλιώτη.

Όταν ο Μπέβερλυ Γουέστον, ο αλκοολικός πατέρας της οικογένειας, εξαφανίζεται, ένα οικογενειακό δράμα αρχίζει. Οι κόρες του με τις οικογένειές τους έρχονται σπίτι για να στηρίξουν τη μητέρα Βάιολετ Γουέστον, μια δύστροπη και μοχθηρή γυναίκα που πάσχει από καρκίνο και είναι εθισμένη στα χάπια και το ποτό. Η δριμεία κριτική που ασκεί σε όλους που παρευρίσκονται στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της οικογενειακής σύναξης πυροδοτεί μια σειρά εντάσεων που τελικά θα βγάλουν στη φόρα σκοτεινά μυστικά και απρόσμενες αποκαλύψεις.

Μετάφραση/Σκηνοθεσία: Νεόφυτος Ταλιώτης
Σκηνικά/Κοστούμια: Άγγελος Αγγελή
Μουσική Επιμέλεια: Νεόφυτος Ταλιώτης
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανδρέας Τσέλεπος
Βοηθός Σκηνής: Μαρία Χαραλάμπους

Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης):
Ντίνος Λύρας, Ερμίνα Κυριαζή, Αννίτα Σαντοριναίου, Ζωή Ρηγοπούλου, Νιόβη Χαραλάμπους, Φίλιππος Σοφιανός, Στέλα Φυρογένη, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαρίνα Μανδρή, Λουκάς Ζήκος, Κρίστη Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Λάρκου, Ανδρέας Τσέλεπος

Μ. Ζ