Θέατρο Μουσική

Ο Αττίκ πάει Θησείο

Μια μουσικοθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από την ζωή του Αττίκ και τίτλο “Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα ” παρουσιάζεται από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 18.45 στον νέο πολυχώρο τέχνης “Cats”, Θησείου 7 στο Μοναστηράκι. Η παράσταση σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου και πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Κίκλη,Γεωργία Σιακαβάρα,Γιούλη Κεφαλά  και Σπύρο Μπονβιάτζιο, κάνει επίσημη πρεμιέρα στο “Cats” την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 20.45

Το κοινό θα ταξιδέψει στην θρυλική Μάντρα, τραγουδώντας συντροφιά με τη Δανάη, τη Σούρα, τη Μαρίκα και όλες τις γυναίκες που καθόρισαν τη ζωή του μεγάλου τραγουδοποιού, με κορυφαία τη μάνα του, παντοτινή και μόνιμη φιγούρα στη ζωή του. Η παράσταση παρουσιάζεται σε κείμενο Άγγελου Ανδρεόπουλου.

Για μια ζωή γεμάτη έρωτα και χειροκρότημα μιλάει ο πρωταγωνιστής που ερμηνεύει τον Αττίκ, Δημήτρης Κίκλης.”Ο Αττίκ φέρνει το ρομαντισμό και τη φινέτσα που λείπει τόσο στις μέρες μας από την τέχνη. Και είναι το μεγαλύτερο δώρο”, δηλώνει.

“Έκλαψα για να γράψω, έγραψα για να τραγουδήσω και τραγούδησα για να ζήσω” : “Αυτή τη φράση κρατώ από τον Αττίκ που δείχνει τον άνθρωπο, τον καλλιτέχνη που έζησε τη ζωή του με Πάθος”, σημειώνει ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Λιακόπουλος.

Ταυτότητα παράστασης

Κειμενογράφος : Άγγελος Ανδρεόπουλος

Σκηνοθέτης : Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Πρωταγωνιστές: Δημήτρης Κίκλης,Γεωργία Σιακαβάρα,Γιούλη Κεφαλά,Σπύρος Μπονβιάτζιο

 

Info

CATS

Θησείου 7, Μοναστηράκι

Τηλ. Κρατήσεων

2103227752

 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Κυριακή 18.45

Τετάρτη 20.45

 

Είσοδος 12 ευρώ με κρασί ή μπύρα