Εικαστικά Θέατρο

Life drawing για το «Χορεύοντας στην ομίχλη»

Η Ομάδα Γέφυρα, που παρουσιάζει στο Αγγέλων το έργο «Χορεύοντας στην ομίχλη» της Amanda Whittington καλεί φοιτητές και αποφοίτους της Σχολής Καλών Τεχνών να σκιτσάρουν ζωντανά,

παρακολουθώντας την παράσταση. Το life drawing θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στις 18:30, στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια.

Οι καλλιτέχνες μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση κρατώντας «σημειώσεις» με μολύβι ή κάρβουνο. Τα έργα των καλλιτεχνών, όσοι το επιθυμούν, θα εκτίθενται στο χώρο του θεάτρου σε όλη τη διάρκεια των παραστάσεων και θα διατίθενται προς πώληση. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

«Χορεύοντας στην ομίχλη»

Το έργο βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Ruth Ellis ,της τελευταίας γυναίκας που απαγχονίστηκε στη Βρετανία με την ποινή της θανατικής καταδίκης για την εν ψυχρώ δολοφονία του εραστή της.
Στη σκιά του μεταπολεμικού Λονδίνου της δεκαετίας του ’50 μέσα από τους ατμοσφαιρικούς ήχους της τζαζ και των μπλουζ ξετυλίγεται μια ιστορία αγάπης και πάθους που συγκλονίζει την κοινωνία της εποχής. Παρακολουθούμε στιγμιότυπα από τη ζωή μιας γυναίκας που ονειρευόταν τη λάμψη μιας κινηματογραφικής star αλλά η δόξα ήρθε στη ζωή της με έναν τρόπο που ποτέ δε φανταζόταν.
Πώς μια ερωτική ιστορία καταλήγει σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα;
Ποιος είναι τελικά ο ένοχος σε ένα έγκλημα πάθους;

2

Συντελεστές
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Σκηνικά: Όλγα Ντέντα
Κοστούμια: Χριστίνα Μαθέα
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου
Video Art: Θανάσης Τρουμπούκης
Φωτογραφίες: Νικόλας Σταυρόπουλος

Παίζουν (αλφαβητικά): Ειρήνη Γραμματικοπούλου, Ελένη Δαφνή, Κόνυ Ζήκου, Μάνθος Καλαντζής, Μαργαρίτα Σάββα

Δηλώσεις συμμετοχής στο Life drawing μέχρι την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στα τηλέφωνα 6941407597(Ελένη Δαφνή), 693738530(Μάνθος Καλαντζής)

Πληροφορίες

Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00
Από 10/10/15
Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων
Θέατρο Αγγέλων Βήμα
Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια
Τηλ.210-5242211 κ΄-213
Εισιτήρια: 12 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ φοιτητικό-άνεργοι
Διάρκεια: 100΄