Θέατρο

Καταιγίδα χτύπησε τους «Πέρσες» στη Χαλκίδα

PHOTO_PERSES14

Λόγω σφοδρής κακοκαιρίας, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανέβαλε τη χθεσινή προγραμματισμένη (Τετάρτη 6 Αυγούστου) παράσταση των «Περσών» στη Χαλκίδα για σήμερα (Πέμπτη 7 Αυγούστου) στις 9.15 μ.μ., στο Θέατρο Ορέστης Μακρής.

Το ΚΘΒΕ δίνει τη δυνατότητα επιλογής στους θεατές, με την παρακάτω οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει, για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια για την παράσταση της Χαλκίδας την Τετάρτη και αδυνατούν να παρακολουθήσουν τη σημερινή.

Εισιτήρια VIVA

Όσοι κατέχουν εισιτήρια που εκδόθηκαν ηλεκτρονικά από τη viva, μέσω πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ίδια την εταιρία για να ενημερωθούν για τον τρόπο εξαργύρωσης ή αλλαγής. VIVA: Τηλέφωνο επικοινωνίας: 13855

Public, Seven, Ιανός Παπασωτηρίου

Όσοι αγόρασαν εισιτήρια με μετρητά από τα σημεία προπώλησης (Public, Seven, Ιανός Παπασωτηρίου), η εξαργύρωση θα γίνει μέσω του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα ταμεία του ΚΘΒΕ, από όπου και θα επιστραφούν τα ποσά μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κινηματοθέατρο REX – Χαλκίδας

Αυτοί που αγόρασαν τα εισιτήρια από τον κινηματοθέατρο REX – Χαλκίδας, έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους σήμερα 2 ώρες πριν από την έναρξη της παράστασης (7:00μ.μ-9:00μ.μ), στο θέατρο Ορέστης Μακρής.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τα ταμεία του ΚΘΒΕ στο τηλέφωνο: 2315200200.