Θέατρο

«Κατάδικός της» στα Γιάννενα

Περιοδεία στα φεστιβάλ όλης της χώρας ξεκινά η Ελένη Ράντου με την θεατρική επιτυχία ο «Κατάδικός μου» που τα τελευταία τρία χρόνια μονοπώλησε στην Αθήνα το ενδιαφέρον του κοινού.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου από τα Γιάννενα και θα ακολουθήσουν η Κέρκυρα στις 4 και 5 Ιουλίου, η Κοζάνη στις 7, ο Βόλος στις 8, η Λάρισα στις 9 και τα Τρίκαλα στις 10 Ιουλίου.

''KATADIKOS MOY'' 4

Η Ελένη Ράντου και ο «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ», η μεγαλύτερη αθηναϊκή θεατρική επιτυχία των τελευταίων χρόνων, θα περιοδεύσει στα φεστιβάλ όλης της χώρας ξεκινώντας από τα Γιάννενα την Πέμπτη 3 Ιουλίου.

«Πρώτη φορά σε περιοδεία και ανυπομονώ…! Η επιλογή να συναντήσω το θεατρόφιλο κοινό της Ελλάδας με αυτό το έργο, δεν είναι τυχαία. Είναι ένα έργο που αγαπήσαμε πολύ οι συνεργάτες μου κι εγώ, γελάσαμε, πονέσαμε και μας έχει αποδείξει τρία χρόνια τώρα πώς έχει το χάρισμα να επουλώνει πληγές και να μας κάνει καλύτερους. Και εμάς που είμαστε πάνω στη σκηνή και αυτούς που είναι από κάτω», σημειώνει ξεκινώντας την περιοδεία η γνωστή πρωταγωνίστρια.

''KATADIKOS MOY'' 3

Μαζί με την Ελένη Ράντου οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Ο «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ», που συνυπογράφουν η Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης κέρδισε και τις προτιμήσεις των κριτικών, δίνοντάς του το Βραβείο Ελληνικού Έργου «Κάρολος Κουν» το 2012.

Πρόκειται για ένα έργο που καταγράφει με χιούμορ και διεισδυτική ματιά τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, μια παράσταση βαθιά ανθρώπινη και συγκινητικά αστεία, που μίλησε στις καρδιές των θεατών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης

Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη

Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα

Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζήκος

Videoart: Ακης Πολύζος

Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς