Θέατρο

Κακό μάτι για την Λυσιστράτη

ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ 3

Αναβάλλονται οι δυο πρώτες παραστάσεις για την «Λυσιστράτη»  3 και 4 Ιουλίου σε Βύρωνα και Νίκαια, μετά από ατύχημα της Μαρίας Καβογιάννη κατά τη διάρκεια της γενικής πρόβας.

ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΝΕΑ 1

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια γλύστρισε, έπεσε και έσπασε το χέρι της πάνω από τον καρπό σε δυο σημεία. Μεταφέρθηκε από συναδέλφους και συνεργάτες της στο νοσοκομείο όπου της τοποθετήθηκε νάρθηκας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ 2

Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του ανατρεπτικού Τσέζαρις Γκραουζίνις με τη Μαρία Καβογιάννη στην πρώτη της εμφάνιση στον εμβληματικό ομώνυμο ρόλο, τον Αντώνη Λουδάρο στον ρόλο του Πρόβoυλου, την Καίτη Κωνσταντίνου στον ρόλο της Κλεονίκης, τον Θανάση Τσαλταμπάση στον ρόλο του Κινησία, τη Νάντια Κοντογεώργη ως Μυρρίνη, τη Μαργαρίτα Βαρλάμου ως Λαμπετώ και πολλούς ακόμη σπουδαίους ηθοποιούς. Η μετάφραση και η απόδοση είναι του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Γιώργου Πάτσα, η μουσική του Δημήτρη Θεοχάρη και οι φωτισμοί της Σοφίας Αλεξιάδου. Το έργο ανεβαίνει σε συμπαραγωγή τηςHighwayκαι της Λυκόφως με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.