Θέατρο Μουσική

«Εις τους Πέντε Δρόμους» από τους ΝόVAN theatre group

Δια τρίτην χρονιάν, oι ΝόVAN theatre group παρουσιάζουν το κωμικόν δράμα «Εις τους πέντε δρόμους», μια μουσική παράσταση πρόζης και ρεμπέτικης μουσικής.

Άρωμα ασπρόμαυρης ελληνικής ταινίας, άσματα σμυρναϊκά, ρεμπέτικα και ξακουστά, γυναίκες του μπελά, αλάνια και τύποι λαϊκοί σε μια ιστορία πόνου, συναντήσεων μοιραίων και διαθέσεως κωμικής. Επί της σκηνής έξι ηθοποιοί και δύο μουσικοί να ξετυλίγουν το κουβάρι μιας ιστορίας γνώριμης και πάντοτε, ωστόσο, γοητευτικής.

Ο νεαρός Ασημάκης Ιορδάνογλου γυαλίζει παπούτσια εις το κέντρον της Αθήνας, κάπου στα 1947.Ο Θανάσης Μελέγκογλου, ιδιοκτήτης του χορευτικού κέντρου «Εις τους πέντε δρόμους», περνά την ημέραν εκείνην απο τη φτωχογειτονιά.Η τιμιότις του λουστράκου μας θα τραβήξει την προσοχήν του λαϊκού επιχειρηματία Θανάση κι η γνωριμία τούτη θα γίνει η αρχή για ένα ταξίδι κωμικόν, μα και συνάμα δακρύβρεχτον, που θα ξυπνήσει μνήμας και θα αποκαλύψει μυστικά.

Συντελεσταί:

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Λένα Πετροπούλου

Βοηθ. Σκηνοθέτη-Θεατρικό τραγούδι: Κωνσταντίνος Μελίδης

Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης, Gilles Drag

Σκηνικά- Κοστούμια: ΝόVAN theatre group

Γραφιστική Επιμέλεια: Γεώργιος Δερνίκας

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάρα Γαβριηλίδου, Νίκος Ταπλίδης, Μαρία Παπαγιαννάκη, Πέτρος Μαλιάρας, Γεώργιος Δερνίκας, Ζωή Κατσιλέρου

Παίζουν οι μουσικοί: Άγγελος Μπουρνάς, Πάνος Χαραλαμπίδης

photo_eis_tous_pente_dromous_s

info

Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00

Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη- Καλαμαριά

Τηλ. 2310 423925,

Εισιτήρια: 10 ευρώ & 5 ευρώ (φοιτητικό/ανέργων/ατέλεια) με ένα ποτήρι κρασί από μας!!!   Επιδείξτε στο ταμείο το εισιτήριο του λεωφορείου σας ή την απόδειξη του taxi και κερδίστε 2 ευρώ έκπτωση (ισχύει για το κανονικό εισιτήριο των 10 ευρώ)