Θέατρο Οι δημιουργοί γράφουν

«Η Πίνκ, είναι ένα βαθιά πονεμένο πλάσμα»

Ηθοποιός ακραίων δυνατοτήτων και υψηλών επιδόσεων , η Κόρα Καρβούνη στεγάζεται αυτή την περίοδο και πάλι στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, όπου ανέπτυξε μια σειρά από αλησμόνητους θεατρικούς χαρακτήρες, ερμηνεύοντας την Πινκ,

στα «Παράσιτα» της Βίβιεν Φράντσμαν, μια παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Στο ρόλο της Ρόλυ η Ιωάννα Κολλιοπούλου.

Για το ποιά είναι η Πινκ, η Κόρα Καρβούνη γράφει στο artplay.gr:

“Τα Παράσιτα πραγματεύονται την ιστορία δύο αδελφών, της Πίνκ και της Ρόλυ και την σχέση τους. Πρόκειται για δύο πολύ βασανισμένες ψυχές, εθισμένες όχι μόνο σε ναρκωτικά, αλλά στα φαντάσματα του παρελθόντος τους. Το έργο είναι σκληρό με την έννοια ότι η πραγματικότητα είναι σκληρή, αλλά παράλληλα διαθέτει άφθονο χιούμορ όπως και η ζωή.

Ο ρόλος μου, η Πίνκ, είναι ένα βαθιά πονεμένο πλάσμα, που στράφηκε στα ναρκωτικά για να ναρκώσει τον πόνο της. Είναι πολύ τραυματισμένη κι αυτό την κάνει πολύ σκληρή. Έχει μια παθολογική εξάρτηση προς την αδελφή της και λειτουργεί σαν “μάνα ” της.

Για μένα το μείζον θέμα των ναρκωτικών δεν αποτελεί το κύριο θέμα του έργου, αλλά αυτό του εθισμού και της εμμονής των ανθρώπων μεταξύ τoυς ή με το παρελθόν τους και το πόσο δύσκολο είναι τελικά για τον καθένα να ξεφύγει από τις προσωπικές του έξεις ώστε να ελευθερωθεί και να ενηλικιωθεί λαμβάνοντας κάθε ευθύνη απέναντι στον εαυτό του και σταματώντας να κατηγορεί τους άλλους για την ζωή του.”

Κόρα Καρβούνη