Θέατρο Παιδί

Η Μόμο στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Η τρυφερή ιστορία της σοφής Μόμο, του Μίχαελ Έντε ανεβαίνει 25 Οκτωβρίου στην παιδική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη.
Από τα κλασσικά βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας, η Μόμο με την μεγάλη φαντασία

που ήξερε να ακούει, όχι μόνο τους ανθρώπους, αλλά και τα ζώα, τους ήχους της νύχτας και τη μουσική του σύμπαντος, έβρισκε πάντα λύση σε όλα τα προβλήματα. Όταν το σκάει από το ορφανοτροφείο, καταφεύγει στα ερείπια ενός αρχαίου θεάτρου όπου οι άνθρωποι της συνοικίας τη βοηθούν να φτιάξει το πρόχειρο σπίτι της.
Το εγκαταλελειμμένο θεατράκι μετατρέπεται στον μαγικό παιδότοπο των παιδιών της γειτονιάς. Έως ότου μια μέρα κάτι παράξενο συμβαίνει. Όταν εμφανίζεται ένας κύριος με γκρι από το Χρονοταμιευτήριο που προτείνει την εξοικονόμηση του χρόνου… έτσι σιγά σιγά όλη η πόλη αλλάζει καθώς κανένας δεν είχε χρόνο για κανέναν..έως ότου η Μόμο και οι φίλοι της αποφασίζουν να αναλάβουν δράση..

Συντελεστές
Μουσική:Γιώργος Δίπλας , Χορογραφία: Κάλια Θεοδοσιάδη , Σκηνικά- Κοστούμια: Θάλια Ιστικοπούλου , Β.σκηνοθέτη: Χρύσα Παπαδημητρίου
Παίζουν οι ηθοποιοί: Νάντια Ανθοπούλου , Ηλίας Γιαννάκης, Έφη Κεραμίδα, Γιάννης Κοτσαρίνης, Γιώργος Μάρκου, Πέτρα Μαυρίδη, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος , Ιωάννα Στεφανάτου, Γιώργος Τσάμης