Θέατρο Παιδί

Η Φαίδρα και το μαγικό μπαλόνι

 

Η ομάδα Τελίτσα, αναρωτιέται από αυτην την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 11. 30 το πρωι στον Τεχνοχώρο Fabrica Athens, στον Κεραμεικό: “…μήπως ονειρεύομαι;” Η Φαίδρα είδε στον ύπνο της πως ένα κόκκινο, μαγικό μπαλόνι μπήκε στο δωμάτιό της. Ήταν πολύ μαγικό, γιατί την ταξίδευε στο πράσινο και στο γαλάζιο, της μάθαινε παιχνίδια, της έλεγε αστεία μυστικά.

Η Φαίδρα περνούσε υπέροχα, ως τη στιγμή που έβγαλε βόλτα το μπαλόνι της και… το έχασε. Από τότε αρχίζει η περιπέτεια. Που είναι το μπαλόνι της; Θα καταφέρει να το βρει; Ποιος θα τη βοηθήσει;

Οι φόρμες του σωματικού θεάτρου και του σύγχρονου χορού, το παιχνίδι, η μιμική τέχνη και η διάδραση μεταξύ ερμηνευτών και κοινού συνθέτουν ένα σκηνικό χώρο ονείρου, όπου η φαντασία επεμβαίνει με χιούμορ σε αντικείμενα, εικόνες και εμπειρίες της καθημερινής ζωής μικρών και μεγάλων.

Ταυτότητα

Ερμηνεύουν: Μιράντα Βατικιώτη, Βάσια Τσώτσου

Χορογραφίες-Επιμέλεια κίνησης: Όλγα Γερογιαννάκη  

Τραγούδι: Σύνθεση-ερμηνεία Χρήστος Θηβαίος

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Σκηνογραφία: Μαρία Παυλοπούλου

Περίοδος παραστάσεων: 16 Νοεμβρίου έως 28 Δεκεμβρίου 2014

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: κάθε Κυριακή στις 11:30’ π.μ. και κάθε Τετάρτη στις 10:30’ π.μ. για παιδικούς σταθμούς και για γονείς και παιδιά που δεν πάνε ακόμα “σχολείο”.

Διάρκεια παράστασης: 50’

Επισήμανση: Λόγω περιορισμού στον αριθμό των θεατών κάθε παράστασης, είναι απαραίτητη η κράτηση εισιτηρίων.

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6932-077.120

Τεχνοχώρος Fabrica Athens, στον Κεραμεικό.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, 104 35, Αθήνα

5 λεπτά από το μετρό, στάση Κεραμεικός, έξοδος Τεχνόπολη, ακριβώς μπροστά από τη στάση ΛΑΙΣ (λεωφορεία: 026, 027, 813, 836).