Θέατρο Παιδί

Οι φανταστικές περιπέτειες του Βαρώνου Μυνχάουζεν

Οι ξακουστές ιστορίες του Βαρώνου Μυνχάουζεν ξεκίνησαν από τις απίθανες διηγήσεις του πραγματικού Βαρώνου, γεννημένου στη Γερμανία το 1720. Κάνοντας πολλά ταξίδια, ακόμα και ως μισθοφόρος στο ιππικό του Ρώσικου στρατού

εμπνεύστηκε τις αφηγήσεις του που είναι γεμάτες υπερβολές και αχαλίνωτη φαντασία. Πάντως ο ίδιος ισχυρίζεται πως όλα τα μεγάλα κατορθώματά του είναι πέρα για πέρα αληθινά!…

Η παράσταση, με πρωτότυπη μουσική του Νίκου Τσέκου, έχει ζωντανή εκτέλεση με δύο πιάνα, φυσαρμόνικα, κιθάρα, κρουστά και ζωντανό τραγούδι.
Η Άνδρη Θεοδότου, μετά τις παραστάσεις «Το Φάντασμα του Κάντερβιλ», «Χανς Κρίστιαν Άντερσεν – μια Ζωή σαν Παραμύθι», «Πινόκιο», «Αλαντίν» και «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», υπογράφει και φέτος την καινούργια θεατρική διασκευή που βασίζεται στο διάσημο βιβλίο του ποιητή Gottfried August Bürger, εμπνευσμένο από την αρχική αγγλική έκδοση του 1785 του Rudolf Erich Raspe.

_MG_0754
Θεατρική διασκευή: Άνδρη Θεοδότου
Σκηνοθεσία: ΔημήτρηςΔεγαΐτης
Σκηνικά – Κοστούμια: Πάρις Μέξης & Μαντω Ψυχουντάκη
Μουσική: Νίκος Τσέκος
Κίνηση: Μαρίζα Τσίγκα
Φωτισμοί:Στέλλα Κάλτσου

Παίζουν: Μενέλαος Χαζαράκης, Δημοσθένης Φίλιππας, Ορέστης Καρύδας, Αυγουστίνος Κούμουλος, Κωνσταντίνος Ευστρατίου, Δώρα Xουρσανίδου και Χρυσαλένα Χριστοπούλου.

IMG_4190

Παραστάσεις για το κοινό κάθε Κυριακή στις 11.00 & στις 15.00
Ανάμεσα στις 2 παραστάσεις (13.00-14.00)
λειτουργεί θεατρικό εργαστήρι για παιδιά με θέμα το παραμύθι.

Καθημερινές παραστάσεις το πρωί για σχολεία
Γενική Είσοδος Κυριακής 10 € | Καθημερινές για σχολεία 6 € | Τιμή εργαστηρίου 3 ευρώ|
Τιμή εισιτηρίου με παρακολούθηση εργαστηρίου 12 €