Θέατρο Μιούζικαλ

Freak Stories από τους ΝοVanΤheatreGroup

Ένα ξεκούρδιστο μιούζικαλ, με τίτλο Freak Stories παρουσιάζει η πειραματική ομάδα ΝοVanΤheatreGroup από την Τετάρτη 27 Μαΐου και για τέσσερις παραστάσεις στο Θέατρο Σοφούλη.

Πληγωμένοι, αποτραβηγμένοι, απόκληροι και καταφρονεμένοι! Γκροτέσκοι και ριγέ, χαιρέκακοι κι, όμως, σοφιστικέ! Οι ήρωες του Freak Stories ήρθαν να σας θυμίσουν όλες εκείνες τις φορές που – ίσως άθελα, μα ίσως κι ηθελημένα -κοροϊδέψατε, απομονώσατε, τιμωρήσατε, κατατρέξατε, αδιαφορήσατε και, σίγουρα, απελπίσατε ένα αλλιώτικο πλάσμα κάπου εκεί δίπλα σας… γιατί δεν το καταλάβατε και δεν το αγαπήσατε! Δεν ήρθαν για να σας στοιχειώσουν! Δεν είναι σαν τα μούτρα σας! Με άγρια χαμόγελα τη μοίρα ατενίζουν! Πρώτος κανόνας τους και απαράβατος: την ηλιθιότητα να διακωμωδήσουν! Γι’ αυτό μέσα στα μούτρα σας χορεύουν, τραγουδάνε, λένε τις ιστορίες τους με λύσσα και με πάθος κι άμα δεν τους γουστάρετε… εσείς κάνετε λάθος!

Freak Stories Αφίσα

Συντελεστές

Επιλογή κειμένων-Διασκευές: Η ομάδα

Σκηνοθεσία: Λένα Πετροπούλου

Κινησιολογία-Χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος

Πρωτότυπη μουσική-Στίχοι τραγουδιών: Ζωή Κατσιλέρου

Μουσική διδασκαλία-Ενορχήστρωση: Γιάννης Μαστρογιάννης, Χάρης Γκατζόφλιας

Διδασκαλία λόγου: Καρολίνα Ρήγα

Γραφιστική επιμέλεια-Φωτογραφίες: Γεώργιος Δερνίκας

Φωτισμοί : Ανέστης Ατακτίδης

Παίζουν: Μανώλης Δραμηλαράκης, Λένια Κοκκίνου, Ελισάβετ Τσολερίδου, Κατερίνα Κανδυλίδου, Δημήτρης Τσάλμας, Νικόλ Λεονταρίδου, Νατάσα Τσακιρίδου,Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος

Παίζουν ζωντανά μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας, Γιάννης Μαστρογιάννης

info

ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη

Τετάρτη 27 & Πέμπτη 28 Μάη

Τετάρτη 3 & Πέμπτη 4 Ιουνίου, 21:00

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Πληροφορίες: 2310 423925