Θέατρο Μουσική

«Εμπρός» με Αδέσποτες Σκύλες

Tο καινούριο Βαλς των Βρώμικων Δρόμων Νο.4 θα παρουσιάσουν στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός οι Αδέσποτες Σκύλες για τέσσερις παραστάσεις, τις τέσσερις Πέμπτες του Φλεβάρη.

Οι Αδέσποτες Σκύλες είναι μια “αγέλη” που ξεκίνησε να μαθαίνει τα βήματα του βαλς των βρώμικων δρόμων το 2008. Από τότε μέχρι τώρα έχει παρουσιάσει τέσσερις διαφορετικές εκδοχές του, ανάλογες κάθε φορά με την σύγχρονη κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα. Μέσα από λόγια ποιητών, αρθρογράφων, επιστημόνων, φτιάχνουν ρίμες δικές τους με οδηγό την ελπίδα και την αλληλεγγύη.

Η μουσική συναντά το λόγο, και ή τον τρελαίνει μεταμορφώνοντάς τον σε στιχάκι, ή ενώνεται μαζί του σε μια οργιαστική συνουσία. Η παράσταση θα μπορούσε να είναι ένα πολιτικό καμπαρέ. Οκτώ γυναίκες στη σκηνή με λουλούδια και ψηλά τακούνια. Μαζί τους ο μουσικός τους.

“Οι Αδέσποτες Σκύλες αποφασίζουν να απλώσουν τα χέρια στην πραγματικότητα που πλησιάζει, να τραγουδήσουν τα όνειρά τους και να γαβγίσουν και πάλι στην ποίηση χωρίς αναστολές”

Αδέσποτες Σκύλες, Βάλς των Βρώμικων Δρόμων Νο.3, Φωτογραφία Έλλη Βασσάλου

Αδέσποτες Σκύλες, Βάλς των Βρώμικων Δρόμων Νο.3, Φωτογραφία Έλλη Βασσάλου

Συντελεστές

Δραματουργία/Σκηνοθεσία: Ντίνα Καφτεράνη

Μουσική Σύνθεση/Κιθάρα: Άγγελος Αγγελίδης

Tσέλο: Σεμέλη Παπαβασιλείου

Tύμπανα: Κρίτων Μπελλόνιας

Φώτα: Αδάμ Τσαμπέκος

Ήχος: Μανώλης Παντελιάς

Ενδυματολογική ομάδα: Boudoir

Αφίσα: Χρήστος Πόνης

Επιμέλεια κίνησης: Χρυσάνθη Μπαδέκα

Oι Αδέσποτες Σκύλες: Μαργαρίτα Αμαραντίδη, Δήμητρα Γκλιάτη, Νάντια Καβουλάκου, Βιβή Κάππα, Φραγκίτσα Κατωγυρίτη, Ντίνα Καφτεράνη

Info

Πέμπτη 5, 12, 19 και 26 Φεβρουαρίου στις 21:30

Εμπρός, Ρήγα Παλαμηδίου 3,Ψυρρή.

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά