Θέατρο Φεστιβάλ

Μικρά σκηνικά θαύματα στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα

Πιστεύοντας σε ένα χειροποίητο θέατρο και στην τέχνη του παλιάτσου, που μόνο με το σώμα του και τη φωνή του μπορεί να σκαρώσει μικρά σκηνικά θαύματα, η Ομάδα Θεάτρου Ιδέα διοργανώνει από το Σάββατο 13 έως και την Δευτέρα 15 Μαΐου, από 19.00 έως 23.30, το  Φεστιβάλ  “Duet yourself festival”, που δίνει την ευκαιρία σε νέους ηθοποιούς να δημιουργήσουν τα δικά τους ντουέτα και να αναμετρηθούν με θεατρικά ή λογοτεχνικά κείμενα.

Το Φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιάσουν ένα αντιπροσωπευτικό κομμάτι της δουλειάς τους, διάρκειας από 15 μέχρι 30 λεπτά.

Το ντουέτο που θα διακριθεί θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη εκδοχή του θεατρικού ή του θεατροποιημένου λογοτεχνικού έργου που παρουσίασε, η οποία θα ενταχθεί στο ρεπερτόριο και θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα, την προσεχή χειμερινή σεζόν 2017-2018.

Tα αποτελέσματα για το ντουέτο που θα διακριθεί, θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 15 Μαΐου μετά το πέρας των παραστάσεων στις 23:45 και θα ακολουθήσει πολλή μουσική και χορός στο μπαρ του Θεάτρου.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 5 ευρώ για μία ημέρα, 7 ευρώ για δύο ημέρες και 10 ευρώ για τις τρείς ημέρες.