Θέατρο Μουσική Φεστιβάλ

Αύγουστος στη Βλυχάδα Σαντορίνης

Πρεμιέρα με την πετυχημένη παράσταση της ομάδας Art Vouveau, “Τα Δεκανίκια ή πως Ξέμαθα να Περπατώ” κάνει απόψε Τρίτη 9 Αυγούστου το φεστιβάλ στο παλαιό εργοστάσιο ντομάτας στη Βλυχάδα Σαντορίνης, Santorini Arts Factory .

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις στο φετινό του πρόγραμμα εκδηλώσεων που καλύπτει ολόκληρον τον Αύγουστο. Την Τετάρτη 10 Αυγούστου έχει σειρά η παράσταση για παιδιά “Ο Κύριος Κιχ και το Μυστικό Κουτί των Ήχων” από την Ομάδα Κοπέρνικος. Την Πέμπτη η Ελένη Ουζουνίδου θα παρουσιάσει τον μονόλογο “Σταματία το Γένος Αργυροπούλου” και την Τρίτη 16 Αυγούστου θα ανέβει η παράσταση “Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη”, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη.

Την Πέμπτη 18/8 θα δοθεί η μουσική παράσταση “Optima” από το Μουσικό Σύνολο του Βαγγέλη Τρίγκα και την Παρασκευή 19/8 ο Βασίλης Παπαβασιλείου στον μονόλογο που έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί “Σιχτίρ Ευρώ, Μπουντρούμ Δραχμή…” Την Κυριακή 21 Αυγούστου το συγκρότημα Lunatics θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στους Pink Floyd. Ακολουθεί ο Ψαραντώνης την Τετάρτη 24/8, οι Jazz Matazz το Σάββατο στις 27/8 και τις εκδηλώσεις κλείνει ο Σωκράτης Μάλαμας  την Δευτέρα 29/8.