Μουσική

«Πίσω από τις βροχές»: Μια διαδρομή Βρυξέλλες –Ταύρος

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, στις 21:00, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά! Ο γνωστός Έλληνας τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη φωνή,

Πάνος Γουργιώτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει, εργάζεται και δημιουργεί στις Βρυξέλλες, θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για μία και μόνο συναυλία, στο χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με την ευκαιρία της κυκλοφορίας στην Ελλάδα του νέου του δίσκου με τίτλο “Πίσω από τις Βροχές”.

Μαζί του στη σκηνή θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τους αγαπημένους καλλιτέχνες Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μανώλη Φάμελλο, Δέσποινα Ολυμπίου, Κόμη Χ και Ελισσάβετ Καρατζόλη οι οποίοι συμμετέχουν και συμβάλλουν στο νέο δίσκο.

Το πρώτο θετικό δείγμα για την αντίδραση του κόσμου στα νέα τραγούδια του Πάνου Γουργιώτη ήρθε με την επιτυχία της παρουσίασης του νέου δίσκου, “Πίσω από τις Βροχές”, στις 6 Μαρτίου 2014 στο Music Village στις Βρυξέλλες.  Τα ίδια τα κομμάτια του δίσκου, αποτελούν ενδείξεις της αξιόλογης καλλιτεχνικής ωρίμανσης και της μουσικής εξέλιξης του Πάνου, ενώ τα δημιουργικά του ερεθίσματα, ξεπερνούν τα πολυφορεμένα “σημεία των καιρών” και γυρίζουν επιτέλους σελίδα στην μουσική του είδους τους.

Τα τραγούδια του δίσκου “Πίσω από τις βροχές” του Π. Γουργιώτη είναι: Η τελευταία σταγόνα, Εκεί να σε δω, Όσα με κρατάνε εδώ, με την Δέσποινα Ολυμπίου, Το μόνο που ξέρω, Ένας αέρας ζεστός, Πίσω από τις βροχές, με τον Μανώλη Φάμελλο, Άλλος ουρανός, με τον Κόμη Χ, Κορίτσι, Όλα εκείνα που ξέχασα, Ήρωας, με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Ψάξε με, Της κάθε ξενιτιάς, με την Ελισάβετ Καρατζόλη και στίχους της Λίνας Δημοπούλου, Άδειο σπίτι.

Παίζουν οι μουσικοί:

Παύλος Μοναστηριώτης Τύμπανα

Κώστας Βλάχος Μπάσο

Νίκος Βογιατζάκης Κιθάρα

info

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, στις 21.00

Συναυλία-Παρουσίαση νέου δίσκου

Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Αίθουσα: Θέατρο

Είσοδος Ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 210 34 18 579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας