Μουσική

«Never ending» στο Θέατρο Πόρτα

Μια performance που συνδυάζει πρωτότυπη σύγχρονη μουσική, χορό και βίντεο σαν ένα περιπετειώδες ταξίδι στην αντίληψη του χώρου και του χρόνου, παρουσιάζει την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Πόρτα,

η Πρεσβεία της Ρουμανίας σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ινστιτούτο της Ρουμανίας και τον Σύνδεσμο “Γυναίκες στην Τέχνη”.

Η παράσταση που ερμηνεύει το Interart Contemporary Music and Dance Group έχει τον τίτλο «Never ending» και παρουσιάζεται στο πλαίσιο του κύκλου Τρίτες Παράλληλες που επιμελείται ο Κορνήλιος Σελαμσής.

foto3_1436

Συντελεστές

Interart Contemporary Music and Dance Group

Mihaela Vosganian: Καλλιτεχνικήδιευθύντρια / Συνθέτις / Φωνητικά / Κρουστά / Live Electronics

Liliana Iorgulescu: Χορογράφος/Χορεύτρια

Maria Chifu: Φαγκότο

Ana Chifu: Φλάουτο

Radu Vâlcu: κιθάρα/live electronics

Lucian Martin & Alexandra Poenaru: Χορευτές

Mihai Cucu: Βίντεο

foto2_1436

Ποια είναι η ομάδα Inter-Art

Η ομάδα Inter-Art Contemporary Music and Dance είναι μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία που έρχεται από τη Ρουμανία και στοχεύει στη συνύπαρξη στη σκηνή της ζωντανής μουσικής του χορού και του βίντεο. Την ομάδα απαρτίζουν καλλιτέχνες από τη Ρουμανία και άλλες χώρες.

Έχοντας ως ιδρυτές τη συνθέτη Mihaela Vosganian και τη χορογράφο Liliana Iorgulescu, η Inter-Art έχει ένα ευέλικτο σχήμα που συμπεριλαμβάνει διαφορετικούς καλλιτέχνες (συνθέτες, οργανοπαίκτες και τραγουδιστές, χορευτές, visual-artists), ανάλογα με το σχεδιασμό της παράστασης που παρουσιάζουν κάθε φορά. Η χρήση παραδοσιακών οργάνων και νέων τεχνολογικών μέσων εμπλουτίζει τον πολυπολιτισμικό διάλογο παρέχοντας στους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και ιδεών για τη σύγχρονη δημιουργία.

Η INTER-ART έχει εμφανιστεί στη Ρουμανία και σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ολλανδία, η Ελλάδα, η Ελβετία, η Γαλλία η Γερμανία ο Καναδάς, η Ιαπωνία, το Ισραήλ, το Πακιστάν, στα τακτικά προγράμματα χώρων τέχνης αλλά και σε φεστιβάλο όπως International New Music Week, Multi Sonic Fest, Meridian Festival, The Women, Festival of the Two Seas, International Art Exhibitions, και άλλα.

Info

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, 21:15

Γενική είσοδος 10 €

ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑ

Μεσογείων 59,

τηλ. 210 77 11 333