Μουσική

Νατάσσα Μποφίλιου και Άγγελος Τριανταφύλλου σε «Επικίνδυνη ηλικία»

μποφιλιου 1

Η Νατάσσα Μποφίλιου τα τελευταία χρόνια έχει σηκώσει πολύ σκόνη στο πέρασμά της.

Άλλωστε δεν έχει αφήσει δρόμο για δρόμο και μονοπάτι για μονοπάτι που να μην το έχει διαβεί στα συνεχόμενα ταξίδια της και στις ζωντανές εμφανίσεις της από πόλη σε χωριό και από βουνό σε κάμπο. Ακούραστη και δημιουργική, με εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, το χάρισμα της επικοινωνίας και την γερή αρματωσιά του ταλέντου της, προσελκύει ένα φανατικό και πιστό κοινό που την ακολουθεί παντού και πάντα, ξέροντας απέξω όλους τους στίχους των τραγουδιών της.

αγγελος τριανταφυλλου Ο Άγγελος Τριανταφύλλου είναι ένας νέος ταλαντούχος ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει για τις ερμηνείες του σε παραστάσεις κυρίως του Εθνικού Θεάτρου. Είναι όμως και μουσικός συνθέτης και με το συγκρότημά του Guillotinas εμφανίζονται από το 2008 σε μπαρ και συναυλίες φίλων τους όπως η Νατάσσα Μποφίλιου.

Την Παρασκευή και το Σάββατο 4 και 5 Ιουλίου, Νατάσσα Μποφίλιου και Άγγελος Τριανταφύλλου παρουσιάζουν στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου την μουσική παράσταση «Επικίνδυνη ηλικία», βασισμένη σε μελοποιημένα ποιήματα Ελλήνων ποιητών.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πώς μελοποιεί τους μείζονες έλληνες ποιητές ένας συνθέτης της νέας γενιάς αλλά και πώς προσεγγίζει μια νέα ερμηνεύτρια τραγούδια που μιλούν για το τέλος της νεότητας.

Συμπράττει δεκαπενταμελής κλασική ορχήστρα και μικτό φωνητικό σύνολο.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Συνθέτης
Τριανταφύλλου Άγγελος

Ερμηνεύτρια
Νατάσσα Μποφίλιου

Σκηνογράφος
Γιώργος Γαβαλάς

Ενδυματολόγος
Δάφνη Ηλιοπούλου

Φωτιστής
Νίκος Βλασσόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη
Χριστίνα Μαξούρη

Ηχολήπτης
Brian Coon

Διευθυντής Ορχήστρας
Κορνήλιος Σελαμσής

Info

4 και 5 Ιουλίου
ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Εισιτήρια: Ζώνη Α: 20€, Ζώνη Β: 15€, 10€ (φοιτητικό), Ανεργίας, ΑμεΑ: 5€. Ώρα: 21:30.