Μουσική

Μουσική για Ημιτονοειδή Σήματα από τον Μαρίνο Κουτσομιχάλη

Με αφετηρία τους «κεραυνούς» του Κωστή (Τριανταφύλλου), το 1stA.S.E. Project διερευνά λιγότερο γνωστές πτυχές του φυσικού αυτού φαινομένου στη ζωή, την τέχνη, την επιστήμη, την τεχνολογία και τη φιλοσοφία.

Έτσι στο πλαίσιο της εικαστικής έκθεσης του Κωστή «Ανοιχτή Γραμμή» που εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, η αναζήτηση συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, στις 7μμ, με τον Μαρίνο Κουτσομιχάλη και τη συναυλία του: Μουσική για Ημιτονοειδή Σήματα.

Ο Μαρίνος Κουτσομιχάλης είναι καλλιτέχνης και ερευνητής. Μέσω του ήχου αλλά και διαφόρων άλλων μέσων ερευνά την αντίληψη, τον χώρο, την τεχνολογία και το υλικό ως δημιουργικές συνθήκες. Το έργο του έχει παρουσιαστεί διεθνώς και εκτενώς σε μουσεία, γκαλερί, αίθουσες συναυλιών, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εκκλησίες, ερευνητικά κέντρα, ανεξάρτητους χώρους και αλλού. Σαν ακαδημαϊκός έχει εργαστεί διεθνώς σε διάφορα πανεπιστήμια και ερευνητικούς φορείς, έχει συμμετάσχει σε διάφορα επιστημονικά συμπόσια/συνέδρια και έχει δημοσιεύσει πλήθος συγγραμμάτων καθώς και ένα βιβλίο.

Στα πλαίσια του 1stA.S.E. Project ο Μαρίνος Κουτσομιχάλης θα παρουσιάσει μια ηχητική περφόρμανς που εστιάζει στα ψυχο-ακουστικά φαινόμενα που προκύπτουν από την μίξη την αλληλόδιαμόρφωση ημιτονοειδών σημάτων.

Info

1stA.S.E. Project – Ανοιχτή Γραμμή / Open Line, με έμπνευση την ομώνυμη έκθεση του Κωστή (Τριανταφύλλου)

Διάρκεια: Τετάρτη 5 Νοεμβρίου έως Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, ώρα 19:00

Συναυλία: Μουσική για Ημιτονοειδή Σήματα Μαρίνος Κουτσομιχάλης

ΕίσοδοςΕλεύθερη

Open C.A.S.E. 303 – Center for Arts, Science & Education

Κηφισίας 303, 14561 Κηφισιά