Μουσική

Μουσικές …Σιωπές στο Open C.A.S.E

Μετά τη μουσική συναυλία του Μαρίνου Κουτσομιχάλη, το 1st A.S.E. Project – Open Line / Ανοιχτή Γραμμή με έμπνευση την ομώνυμη εικαστική έκθεση και τους «κεραυνούς» του Κωστή (Τριανταφύλλου), συνεχίζεται

την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου με τη συναυλία του Κώστα Μαντζώρου «Σιωπές: Μουσική για Μαγνητοταινία».

Το έργο Σιωπές συνετέθη το καλοκαίρι του 2013. Αποτελείται από 7 μέρη. Το υλικό που χρησιμοποιείται στα 5 από τα 7 μέρη είναι ηχογραφημένο από αναλογικούς συνθετητές με μετέπειτα επεξεργασία. Δύο από τα μέρη, που τιτλοφορούνται Vox Humana, αντλούν το υλικό τους από διάφορες παραδοσιακές μουσικές.

Ο Κώστας Μαντζώρος γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Σπούδασε θεωρητικά της μουσικής με τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Χάρη Ξανθουδάκη, πιάνο με τον Michel Bichsel και παρακολούθησε το τμήμα Ηλεκτρακουστικής μουσικής του Ωδείου Athenaeum. Συνεργάζεται με το Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας από το 1986. Συνθέτει κυρίως ηλεκτρακουστική μουσική αλλά και μουσική για μικρά σύνολα ή σόλο όργανα με συνοδεία ηλεκτρονικών καθώς και μουσική για το θέατρο. Έργα του έχουν εκτελεστεί σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Info

Έκθεση Open Line του Κωστή (Τριανταφύλλου)

Διάρκεια: έως Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, ώρα 19:00

Συναυλία: «Σιωπές: Μουσική για Μαγνητοταινία» – Κώστας Μαντζώρος

ΕίσοδοςΕλεύθερη

Open C.A.S.E. 303 – Center for Arts, Science & Education

Κηφισίας 303, Κηφισιά

Τηλ.: 211-4064986