Μουσική

Και ο Μάνος Μυλωνάκης στο Πικ Νικ Urban Festival

Ο Μάνος Μυλωνάκης παίρνει τη σκυτάλη από τους Meanwhiles στις εκδηλώσεις της Παρασκευής 29 Αυγούστου στο Πικ Νικ UrbanFestival, στην Αρχαία Αγορά της Θεσσαλονίκης.

Ο Μάνος Μυλωνάκης είναι συνθέτης και αρχιτέκτονας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά.

 

 

Με βασικό μουσικό του όχημα τους Your Hand in Mine, ο Μάνος Μυλωνάκης είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί πιο επισταμένα με τη σύνθεση, τη μουσική τεχνολογία, τις μουσικές του δρόμου, αλλά και να χτίσει μια μεγάλη συλλογή από μουσικά όργανα, τα οποία του αρέσει να ταλαιπωρεί.

Με τους YHIM έχει ήδη τρεις παρουσίες στη δισκογραφία (Your Hand in Mine EP, Every Night Dreams, The Garden Novels) και έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες Live εμφανίσεις τόσο σε μικρούς-ασυνήθιστους χώρους, όσο και σε μεγάλες διοργανώσεις και φεστιβάλ, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το καλοκαίρι του 2014 τον βρίσκει να ταξιδεύει για τη μουσική του και, έχοντας μόλις ηχογραφήσει το πρώτο του προσωπικό EP με Ισλανδούς μουσικούς στο Reykjavik, επιστρέφει για να διηγηθεί τις μουσικές εμπειρίες του στο Πικ Νικ Festival στις 29 Αυγούστου. Η βραδιά αναμένεται να κινηθεί σε νεο-κλασσικά, μίνιμαλ μονοπάτια, ενώ επί σκηνής θα τον συνοδέψουν οι: Ελισσώ Παπαστρατή (βιολί), Θανάσης Καρυπίδης (βιολί), Στέλιος Παπασάβογλου (βιόλα) και Στέφανος Κεμανετζής (τσέλο)