Μουσική

Imam Baildi στον Καναδά

imam baildi toronto 2

Στο Μόντρεαλ βρίσκονται οι Imam Baildi, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ που διοργανώνεται στη μεγαλούπολη του Καναδά.

Το δημοφιλές συγκρότημα πέταξε για το Μόντρεαλ λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του στο Ηρώδειο, στη συναυλία της Μαίρης Λίντα, που δόθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Με ανάρτηση τους στο faceboοk τα μέλη του συγκροτήματος ευχαρίστησαν τους δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές τους για την υποστήριξη που γνωρίζουν σε όλες τους τις εμφανίσεις.

imam baildi aeroplano

Παραλλήλως φωτογραφήθηκαν στο αεροπλάνο, κοινοποίησαν το πρόγραμμα των εμφανίσεών τους στον Καναδά και έδωσαν ραντεβού με τους έλληνες θαυμαστές τους στις 14 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα, όπου θα εμφανιστούν με τα καινούργια τους τραγούδια. Υπόσχονται μάλιστα και εκπλήξεις, αφού όπως δηλώνουν μαζί τους εκτός από την Γλυκερία και τον Εισβολέα θα εμφανιστεί και μια από τις πιο σημαντικές φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

 

Την Κυριακή 29 Ιουνίου οι imam Baildi θα εμφανιστούν στο Τορόντο και στις 4 Ιουλίου στο Κεμπέκ. Δυο εβδομάδες είναι αυτές θα περάσουν, οπότε θα τους δούμε και εμείς ξανά στο Θέατρο Βράχων.