Μουσική

Οι “His Majesty the King of Spain” στο Αεροδρόμιο της Αθήνας!

Οι “His Majesty the King of Spain” προσκαλούν τους επιβάτες και επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στο «βασίλειο» της μουσικής τους,

όπου η πολυφωνία ακουσμάτων και μουσικών ειδών δένει ιδανικά κάτω από μια ομπρέλα γνήσιας pop αισθητικής.

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 12.30, στο Επίπεδο Αναχωρήσεων – Εμπορικό Κέντρο του Αεροδρομίου (Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης) θα εμφανιστούν στο πλαίσιο του προγράμματος Μουσικοδρόμιο, το οποίο εντάσσεται στο project Fly me to the Moon που διοργανώνουν το ελculture και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

photo_credits__stella_panagopoulou_2

Οι His Majesty the King of Spain είναι μια τετραμελής μπάντα που «ζει και βασιλεύει» στην Αθήνα… Ο ήχος τους συνδυάζει ετερόκλητα μουσικά στοιχεία, από εσωστρεφή blues μέχρι δροσερά surf και americana, διατηρώντας πάντα ένα σκληρό pop πυρήνα. Το 2012 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Hyena” από την Ιnner Ear κι αυτή την περίοδο ετοιμάζουν τη νέα τους δουλειά. Αν και κάνουν πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις, κατά καιρούς έχουν ανοίξει συναυλίες για ονόματα όπως ο Jonathan Richman, o Nick Waterhouse, o Marc Almond, o Tim Booth και οι Radio Dept.

Φωτογραφίες: Στέλλα Παναγοπούλου