Μουσική

«Γυναίκα Τριαντάφυλλο» με την Ηρώ Σαΐα

Ένα ρομαντικό ρεσιτάλ που μυρίζει έρωτα και τριαντάφυλλα παρουσιάζει η Ηρώ Σαΐα, με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη, την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και ένα βιολοντσέλο, η Ηρώ Σαΐα, τέσσερα χρόνια μετά, ξεδιπλώνει το ταλέντο της και «μεταμορφώνεται» ξανά σε «Γυναίκα Τριαντάφυλλο» για να ερμηνεύσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια αγάπης από την ελληνική και τη διεθνή δισκογραφία. Τραγούδια των: Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Σπανού, Σταμάτη Κραουνάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Νίκου Αντύπα, Κώστα Καλδάρα, Λένας Πλάτωνος, Νίκου Μαμαγκάκη. Καθώς επίσης και τραγούδια των Beatles, του Sergio Endrigo και πολλών ακόμα.

irosaia4

Τραγούδια παλιά και δικαιωμένα από τον χρόνο, τραγούδια νέα με «άρωμα» τριαντάφυλλου, που διάλεξαν ο Σταμάτης Κραουνάκης μαζί με την Ηρώ Σαΐα. Κάποια μας τρυπάνε την καρδιά σαν αγκάθια και άλλα τη χαϊδεύουν τρυφερά όπως τα ροδοπέταλα χαϊδεύουν το τρυφερό μάγουλο ενός κοριτσιού… Ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ αφιερωμένο στο λουλούδι που λέγεται ΑΓΑΠΗ.

Concept – Επιλογή τραγουδιών: Σταμάτης Κραουνάκης – Ηρώ Σαϊα Ενορχήστρωση – Μουσική διεύθυνση – Πιάνο: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Info

Παρασκευές, 26 Δεκεμβρίου 2014 και 2 Ιανουαρίου 2015, στις 21:30

ΙΔΡΥΜΑ Μ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αίθουσα: Αίθουσα 1 ισογείου

Τιμή εισιτηρίων: 15€, γενική είσοδος