Μουσική

Γαλλικό άρωμα στο Resistance Festival

nouvelle-vague

Οι αγαπημένοι στο ελληνικό κοινό Nouvelle Vague παίρνουν τη σκυτάλη το βράδυ του Σαββάτου στο Resistance Festival, στη Γεωπονική Σχολή.

Με τους έμπειρους μουσικούς, που συνδυάζουν δημοφιλείς ρυθμούς περασμένων δεκαετιών, όπως το swing και το rockabilly, οι Nouvelle Vague, αναμένεται για άλλη μια φορά να ενθουσιάσουν το φανατικό ελληνικό κοινό τους.

Πρόκειται για το συγκρότημα που μεταμόρφωσε μέσα από τη σύγχρονη ματιά του, τραγούδια all-time classic από την εποχή του new wave και του punk rock. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των Nouvelle Vague είναι οι νεαρές Γαλλίδες που αναλαμβάνουν κάθε φορά τα φωνητικά.

Penny-George-by-carΣτην Κεντρική Σκηνή του Resistance Festival ανεβαίνουν και η Penny και οι Γάτοι της, για να ξεσηκώσουν το κοινό και να βάλουν φωτιά στην πίστα, θυμίζοντας αγαπημένες και ευτυχισμένες εποχές.

Οι Penny & The Swingin Cats, είναι άλλωστε γνωστό πως αποτελούν ένα συγκρότημα που μας μεταφέρει σε περασμένες δεκαετίες, τότε που το swing και το rockabilly κυριαρχούσαν στις πίστες.

Εκεί, στο Resistance Festival, θα είναι και ο σπουδαίος σολίστας του βιολιού, Νίκος Οικονομίδης, για να μας ταξιδέψει στα πανηγύρια των Κυκλάδων.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

7η Διεθνής Συνάντηση Κινημάτων

Παρασκευή 20, Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Ιουνίου

Γεωπονική Σχολή

Ιερά Οδός, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: ‘Ανεργοι – 3 ευρώ | Γενική είσοδος – 5 ευρώ | 3ήμερο εισιτήριο: 10 ευρώ