Μουσική

Φωτεινή Βελεσιώτου – Βαγγέλης Καζαντζής σε χειμερινή περιοδεία

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής, μαζί με την παρέα τους (Δημήτρης Μπρέντας, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός) και έπειτα από τις δύο πρώτες επιτυχημένες εμφανίσεις τους, συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι σε νέους προορισμούς.

Αφορμή για αυτήν την ετερόκλητη συνεργασία, της σπουδαίας ερμηνεύτριας και του νέου ταλαντούχου τραγουδοποιού, στάθηκε το τραγούδι «Αποθυμιά» σε στίχους του Γιώργου Γκώνια, που συμπεριλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Καζαντζή με τίτλο «Έξω απ τα μέτρα». Έναν δίσκο, στον οποίο συμμετέχουν ο Γιάννης Χαρούλης, ο Γρηγόρης Κλιούμης, η Μαρίνα Δακανάλη και ο Κωσταντής Πιστιόλης.

 

Το μουσικό πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών, περιέχει τραγούδια από τη προσωπική δισκογραφία τους, καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, παντρεύοντας τον Νικόλα Άσιμο και τους Χειμερινούς Κολυμβητές με παραδοσιακά ακούσματα και ρεμπέτικα, αλλά και με σύγχρονους τραγουδοποιούς, όπως τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Το σάζι και η κιθάρα του Βαγγέλη συναντούν τη φωνή της Φωτεινής αλλά και το κλαρίνο, την γκάιντα και τα άλλα πνευστά του Δημήτρη μαζί με το κοντραμπάσο του Διονύση και τα κρουστά του Γιώργου και μας υπόσχονται ένα υπέροχο μελωδικό ταξίδι.

???????????????????????????????

Παίζουν οι μουσικοί

Φωτεινή Βελεσιώτου: Φωνή

Βαγγέλης Καζαντζής: Φωνή, κιθάρα, σάζι

Δημήτρης Μπρέντας: Κλαρίνο, γκάιντα, καβάλ

Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο, μπουζούκι

Γιώργος Μαγαλιός: Τύμπανα, Κρουστά

Η περιοδεία αρχίζει την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου από τη Ζάκυνθο, ακολουθεί στις 25 η Κυπαρισσία και στις 27 η Χαλκίδα. Τον Νοέμβριο οι εμφανίσεις αρχίζουν από το HOLY WOOD STAGE στην Αθήνα, στις 8, και αμέσως μετά ακολουθούν η Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, η Κέρκυρα, τα Γιάννενα, η Θεσσαλονίκη και η Λαμία. Το πρόγραμμα της περιοδείας θα συνεχιστεί και τον Δεκέμβριο, ενώ οι εμφανίσεις για το 2014 θα ολοκληρωθούν με τις δυο μουσικες παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου στις 23 και τις 30 Δεκεμβρίου.