Μουσική Φεστιβάλ

Έπιασαν τα βουνά οι Παπακωνσταντίνου

Ηχοι του Δάσους

Πήραν τα όρη, τα βουνά ο Βασίλης και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες. Όχι – όχι δεν ξεκίνησαν αντάρτικο. Συμμετέχουν στο Φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους», που διοργανώνεται φέτος για 13η χρονιά.

Στο μαγευτικό οροπέδιο της Αγίας Τριάδας στην Καλοσκοπή Φωκίδας, το Φεστιβάλ ««Ήχοι του Δάσους», διοργανώνεται και φέτος για να γεμίσουν τα ξέφωτα πολύχρωμες μουσικές, ενώ δίνει και την ευκαιρία για ένα τριήμερο γνωριμίας με τη φύση, μέσα από τις παράλληλες δραστηριότητές του.

Εκεί λοιπόν, λίγο πιο πέρα από το Χάνι της Γραβιάς, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα πει την Παρασκευή 18 Ιουλίου «Χαίρε υπουργέ», με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο.

 

 

Την ίδια μέρα στο Φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» εμφανίζονται οι: «Out of the earth», ο Απόστολος Γουγουλάκης και οι Baildsa, ενώ το Σάββατο 19 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου για μια μοναδική μουσική διαδρομή.

 

 

Νωρίτερα το Σάββατο στη σκηνή θα ανέβουν οι: The Tuxedo Conspiracy, Tiny Jackal και οι … Active Member.

 

 

Το μουσικό τριήμερο στο δάσος ολοκληρώνεται την Κυριακή 20 Ιουλίου με τους: Ερμήτες, Bandamadara, Villagers of Ioannina City και Nightstalker.