Εικαστικά Μουσική

Costinho και Κωσταντίνος Νησίδης αυτοσχεδιάζουν στο ΚΕΤ

Οι αυτοσχεδιαστικές βραδιές στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων συνεχίζονται, διευρύνοντας τα όρια της σύμπραξης. Καλεσμένος του Costinho την Πέμπτη 12 Μαρτίου είναι ο εικονοποιός/εικονοκλάστης KAA (Kazimir Anaphora Assembly),

κατά κόσμο Κωνσταντίνος Νησίδης, που επεξεργάζεται ζωντανά διαδραστική , κινούμενη εικόνα, πειράζοντας, καταστρέφοντας, αναδομώντας.

Ήχος και εικόνα σε αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο και χώρο, εναλλάσσοντας συνεχώς ρόλους μεταξύ στατικότητας και κίνησης, προς άγνωστη κατεύθυνση.

ket2

Ο Costinho, κατά κόσμον Κωστής Ζουλιάτης, αυτοπροσδιορίζεται ως ένας εργάτης της μουσικής πράξης. Έχει εμπλακεί στη δημιουργία διαφόρων μουσικών σχημάτων (Night On Earth, Paracroussis, Fidel Son, Jukejoint Alligators, Ρεμπετέητορς) τα οποία λειτουργούν σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών, από τη σύνθεση μέχρι τον επικίνδυνο αυτοσχεδιασμό και την ηχητική τρομοκρατία. Το ίδιο κάνει και κατά μόνας. Του αρέσει να βάζει ταμπέλες στη μουσική, κυρίως σε αυτές που δείχνουν αδιέξοδο. Πιστεύει στην αρμονία, αλλά όχι απαραίτητα αυτή του ωδείου. Διαχειρίζεται άσπρα και μαύρα πλήκτρα, κουμπιά, χορδές, ενώ με τα πόδια κάνει πετάλι. Στις συνεργασίες και στις συμπράξεις του επί σκηνής και στο στούντιο βρίσκει κανείς τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκο Τουλιάτο, Νίκο Βελιώτη, Θοδωρή Ζιούτο, Φώτη Σιώτα, Johniethin, Dayna Kurtz, Mathieu Jeannot, Ramona Córdova κ.α.

photo_visuals

ΚΑΑ – Κωνσταντίνος Νησίδης

Ο Κωνσταντίνος Νησίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 2014 ή το 2011. Η ληξιαρχική πράξη γέννησης ψευδώς ενημερώνει τις τοπικές αρχές ότι είναι γεννηθείς το 1982. Τις δύο τελευταίες μέρες ασχολείται με τα visuals, στόχος του πάντα ήταν να συνδυάζει την μπαρόκ αισθητική που τον διαπνέει με την μίνιμαλ που είναι της μοδός και του αρέσει εξίσου. Στα ελληνικά πράγματα και στη συνείδηση γνωστών και φίλων καθιερώθηκε με το προσωνύμιο “αρτίστας”, έπειτα από πολλά χρόνια αναβαθμίστηκε σε shiftpluslash (shift+/) και τώρα τελευταία σε “KAA – Kazimir Anaphora Assembly”

ket4

info

Πολυχώρος Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α, 11361, Κυψέλη, Αθήνα

Τηλ: (00 30) 213 00 40 496

Κινητό: (00 30) 69 45 34 84 45

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 | 21:00 |

γενική είσοδος: 8 € | μειωμένο εισιτήριο (άνεργοι, κάρτα ΣΕΗ): 5 €